Ütközet után - Gilányi Attila

gilanyi-attila-ellenfelem


Az ellenfelem.hu a legutóbbi, ezúttal is nagy közönségsikernek örvendő Fight Night Hungary gála után kérdezte a Bors Ádám ellenében WKN K-1 Magyar Bajnoki címet nyerő "Roppantót", a Thaywondo SE kiválóságát, Gilányi Attilát (akit egyébként nem olyan rég láthattatok egy másik gálán is). Ütközet után: Gilányi Attila!


ellenfelem.hu: - Mesélnél kicsit róla, hogy mi minden járt a fejedben közvetlenül a meccs előtt, közben?


Gilányi Attila: - Sokat jelentett nekem, hogy ott volt Erdős József mellett Szénási Zsolt mesterem is, aki gyerekkorom óta tanít. A bemelegítésnél adott néhány támpontot, hogy mikre figyeljek kyusho valamint ütem, ritmus terén és persze a másik féltől is megkaptam az instrukciókat. Ezeket igyekeztem magamban tudatosítani, illetve arra koncentráltam, hogy higgadt, megfontolt tudjak maradni a mérkőzés alatt. Nem éreztem magam feszültnek, kiegyensúlyozott tudtam maradni. Többször lepörgettem a meccset magamban az elmúlt napokban, ami szintén sokat segített ebben.


e: - Mire készültél második találkozótok kapcsán? Volt valami változás?


GA: - Változásként az előzőhöz képest, talán a legfontosabb, - és ezt mérkőzésről-mérkőzésre érzem -, hogy egyre inkább képes vagyok tudatos maradni a bunyók alatt. A felkészülésemben sokat segít a Crossfit Trafós csapat, akikkel December közepe tájékán kezdtem el dolgozni. Kondícióban, erőben, dinamikában jól megmutatkoznak a velük folytatott edzések eredményei. Ezúton is szeretném megköszönni a támogatásukat és munkájukat!


e: - Mi a következő lépés? Tartasz egy kis pihenőt vagy mész vissza egyből a terembe és zajlanak tovább az edzések? Esetleg van is valami újabb mérkőzés, verseny vagy ígéret ilyesmire kilátásban?


GA: - Az edzések nálunk nem versenyhez kötöttek, folyamatosak, így természetes, hogy haladunk tovább. Ha minden igaz, áprilisban lesz a legközelebbi lehetőség, ahol számot adhatok arról, hogy mit sikerült csiszolni a hiányosságaimon, erősségeimen.


Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a nagyszerű, színvonalas rendezvényen. Megtisztelő, hogy lehetőséget biztosítottak és hogy címmérkőzést játszhattam!


Köszönjük az interjút, még egyszer gratulálunk és további sok sikert kívánunk az év hátralévő részéhez ill. természetesen azon túl is!