Ütközet után - Spéth Norbert

09Speth

Az ellenfelem.hu a legutóbbi, ezúttal is nagy közönségsikernek örvendő Fight Night Hungary gála után kérdezte a Küzdő SE színeit képviselő, felnőtt profi muay thai magyar bajnoki címet nyerő Spéth Norbertet, akivel nemrégiben olvashattatok egy interjút 'A sikerek útján' című rovatunkban. Következzenek Norbi válaszai - ütközet után: Spéth Norbert!


ellenfelem.hu: - Mesélnél kicsit róla, hogy mi minden járt a fejedben közvetlenül a meccs előtt, közben (menetek közötti szünetben)?


Spéth Norbert: - Közvetlenül a meccs előtt nagy nyomás volt rajtam , mivel éreztem , hogy nagy súlya van ennek a találkozónak és családtagjaim és barátok is elkísértek a gálára. A menetek közötti szünetben igyekeztem az edzőm utasításaira figyelni.


e: - Milyen érzés volt a felnőtt profi muay thai magyar bajnoki címet jelentő övvel és a serleggel kezedben?


SN: - Nagyszerű érzés volt, hogy én hozhattam haza az övet és a kupát, bár jobban örültem volna ha az ellenfelem nem sérül le és tovább harcolhatunk.


e: - Mire készültél? Volt valami meglepetés esetleg a mérkőzésetek?


SN: - Igyekeztem a saját bunyómat ráerőltetni az ellenfelemre, számítottam 1-2 dologra a mérkőzés előtt, ami bent be is igazolódott a ringben.


e: - Mi a következő lépés? Tartasz egy kis pihenőt vagy mész vissza egyből a terembe és zajlanak tovább az edzések? Esetleg van is valami újabb mérkőzés, verseny vagy ígéret ilyesmire kilátásban?


SN: - Egyelőre tartok egy kis pihenőt, de látogatni fogom a termet és edzem tovább, a jövőben elkövetkezendő mérkőzésekről még nincs pontos információm.


Köszönjük az interjút, még egyszer gratulálunk és természetesen további sok sikert kívánunk az év további részéhez is!