Helyzetjelentés - Komlós Rozi

Komlos_Rozi_update

Pár hónap eltelt már, mióta utoljára beszéltünk egy interjú keretében Komlós Rozival, a 21 éves, Sydney-ben élő, magyar származású lánnyal, aki három éves volt, amikor is 1996-ban családja nekivágott Ausztráliának. Rozi a muay thai-val való találkozása során azonnal beleszeretett, a többit pedig az interjúnkban természetesen már olvashattátok. Sok minden történt azóta Rozival, szóval volt miről beszélnünk, de beszéljen ő maga arról, hol is áll most élete, profi karrierje. Helyzetjelentés - Komlós Rozi!


ellenfelem.hu: - Szia Rozi! Mesélnél nekünk mi minden történt az interjúnk óta?


Komlós Rozi: - Sziasztok! Az interjú óta igazi hullámvasút volt az életem. Visszatértem Ausztráliába és Thaiföld után ez egy kis idő telt, de szerencsére tudtam tartani a rutint és továbbra is minden nap edzek a 8 limbs teremben, szóval a Thaiföld utáni vágyakozás és szomorkodás nem tartott sokáig. Ausztráliában viszont nehéz bunyókat találni és hiányzik, hogy gyakran küzdhessek. Mindenesetre igyekszem pozitív maradni és fókuszálni a dolgokra, melyekben fejlődnöm kell.


e: - Ha jól tudjuk, azóta volt egy meghiúsult meccsed is. Mi történt pontosan és mennyire voltál csalódott?


KR: - Igen, az első k-1 szabályrendszerben tartott meccsem lett volna Melbourne-ben, amit pár nappal a megtörténte előtt fújtak le, mert bizonyos szabályok megváltoztak Ausztráliában. Iszonyatosan csalódott voltam! Nagyon nehéz volt ennyire harcra készen, formában lenni és csak pár napra lenni a ringbe lépéstől, majd szembesülni azzal, hogy tovább kell várnom! Ehhez a sporthoz, ahol sajnos nagyon sok az utolsó pillanatban történő meccs-lemondás, erősnek kell lenni fejben és nagy szükség van egy jó csapatra is, a megfelelő emberekre körülötted. Ismét az edzésekre kezdtem fókuszálni, hogy még tovább fejlődjek a következő meccsemre.


[gallery link="none" type="slideshow" ids="3723,3721,3722,3725"]

e: - Mesélnél nekünk egy kicsit a következő ellenfeledről?


KR: - A meccsem egy kemény queenslandi bajnok, Melina Yung ellen lesz, Queensland-ben, az 'Urban Warfare' promóció gáláján. Régóta várok már erre a meccsre. Melina egy nagyon domináns harcos a helyi bunyós körökben és híresen erős bunyós. Nagyon komolyan dolgoztam az erőmön az elmúlt hat hónapban és úgy érzem soha nem voltam még ennyire erős és fitt.


e: - Milyen volt az edzőtábor?


KR: - Nagyon jól ment a felkészülés! Nagyon kemény volt, de a csapat jelenleg nagyon erős, mindenki támogat mindenkit és a tanulásban a határokig vittük egymást!


e: - Meddig tervezel Ausztráliában maradni? Megvan már a dátum, mikor repülsz vissza Thaiföldre?


KR: - Októberig leszek itt, aztán irány a phuket-i Sumalee Boxing Gym, hogy az álmaimnak éljek!


e: Köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk!


Komlós Rozi