HFC09 - Eredmények

hfc09

Szombaton Győrben állította fel ketrecét a Hungarian Fight Championship, hogy a Rába partján fekvő városban invitálja a vegyes harcművészet kedvelőit, és annak hazai tehetségeit.


Ahogy felvezető írásunkban is olvashattátok jó néhány külföldi versenyző is meghívást kapott a szervezőktől, így a magyar harcosoknak is lehetősége nyílt tesztelne tudásukat, „szimulálva” a nemzetközi porondot.




"Fantasztikusan elégedett vagyok a küzdelmekkel, eddigi legszínvonalasabb line upot láthattuk! A HFC Academy ifjú tehetségei között is láthattunk főkártyára illő meccseket. Külön kiemelném Katlyn Chookagain vs. Linn Wennergren mérkőzést, hiszen számtalan visszajelzést kaptam a helyszínen és online, a világ minden tájáról, hogy ez a küzdelem UFC-ben is megállta volna a helyét. Amit maga király szervezet egyik megfigyelője is visszaigazolt egy rövid privát üzenetben. Mivel rendezvényről rendezvényre dinamikusan fejlődünk, a HFC10-re újabb nagy durranással készülünk." – értékelte a gálán látottakat Tánczos Gábor, a HFC igazgatója




Az eredményeket az alábbi táblázatban olvashatjátok:

hfceredmenyek