Kecskemét ismét várja a bokszbarátokat

Bő egy évvel a hatalmas sikerű kecskeméti bokszgála után, május 22-én, a Ferobox Event visszatér Magyarország közigazgatásilag hetedik legnagyobb városába, ahol ismét remek programmal várják az ökölvívósport szerelmeseit.


magyar_ring_05_22_4a-page-001


A Ferobox Event tavaly márciusban teltházas, fergeteges hangulatú rendezvényen búcsúztatta hazánk legeredményesebb profi ökölvívóját, a két súlycsoportban is világbajnoki övet szerzett Erdei Zsoltot, míg egy évvel később már a fiatalokon a sor, hogy megtöltsék a Messzi István Sportcsarnokot.


A piacvezető vállalkozás ennek érdekében a helyi, illetve a Kecskeméthez ezer szállal kötődő sztárjait mutatja meg a közönségnek. A gála egyik főmérkőzését az a Szellő Imre (6-0) vívja majd, aki amatőr pályafutása során a városi klub legnagyobb értéke volt, hisz kecskeméti színekben lett – többek között – olimpikon, s szerzett pontokat az ötkarikás játékokon.


Kötelek közé lép címmérkőzés keretében a veretlen nehézsúlyú Bogdán Zsolt (9-0) és a félnehézsúlyú reménység Baranyi Richárd (10-1) is, aki valószínűleg mindent el fog követni azért, hogy feledtesse a pár héttel ezelőtti budapesti kudarcát, ahol hiába vezetett az argentin Pablo Sosa ellen a pontozólapokon fölényesen, a dél-amerikai egy testütéssel meglepte. Szintén a helyi erőket képviseli a pehelysúlyú Laki Róbert (8-0-1) is, aki az áprilisi mérkőzése után fogadkozott, miszerint Kecskemétig pótolja erőnléti hiányosságait. Erre mindenképp szüksége lesz, hiszen azzal a Nagy „Lütyő” Imrével fog megküzdeni, aki igazi „energiabombaként” a kezdő gongszótól a meccs befejezésének pillanatáig mindig hatalmas iramot diktál.


A programban kiemelt szerepet kap a nagyközépsúlyú magyar bajnok Kelemen Balázs (22-1) is.


A gálát a Duna World csatorna sugározza élőben, ami azért is jó hír, mert a magyar ökölvívók és mérkőzéseik ezáltal Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is láthatóak lesznek. A Duna World Európában kódolatlanul az Eutelsat 9A műholdról érhető el, de természetesen a legtöbb kábeltévés és műholdas szolgáltató kínálatában – az alapcsomag részeként – megtalálható.


Jegyek a helyszínen 2.500 Ft-ért, elővételi jegyek 2.000 Ft-ért hétfőtől kaphatóak a Kecskeméti Fürdő jegypénztárában, valamint a www.budopest.hu weboldalon. További információ, jegyrendelés: info@ferobox.com.


forrás: ferobox.com