XVIII. Global Grappling Gyakorlóverseny

[caption id="attachment_5894" align="aligncenter" width="550"]Global Grappling Gyakorlóverseny fotó: Global Grappling[/caption]

Jön a XVIII. Global Grappling Gyakorlóverseny!

Újabb gyakorlóversenyen biztosít lehetőséget a fejlődni vágyók számára a Global Grappling csapata, hogy a következő - Kecelben megrendezésre kerülő - forduló előtt csiszolhassák tudásukat. Helyszín ezúttal Soltvadkert.

Május 23-án a soltvadkerti Kossuth Lajos Általános Iskálában (6230, Bocskai u. 2.) lesz a Global Grappling soros gyarkorlóversenye, számszerint a tizennyolcadik.


Regisztrációs díj 1.000 forint


A versenyszámok: Gi, NoGi, Combat Grappling és Kesztyűs Küzdelem.


A részletes kiírás ITT érhető el.

[caption id="attachment_5893" align="aligncenter" width="550"]gggyv11_n2 fotó: Global Grappling[/caption]"Fontos, hogy olyan ellenfelekkel (is) küzdjünk, akik nem a szokásos mindennapos edzőtársaink. Ez egy nagyon fontos verseny tulajdonság. Ezt biztosítja a Gyakorló Verseny. Érmet ugyan nem, de oklevelet mindenki kap és megvan a presztízse, azaz biztosítja, hogy legyen tét. Itt is megvan mind a négy versenyszám: Gi Grappling, NoGi Grappling, Combat Grappling és Kesztyűs Küzdelem." - olvasható a globalgrappling.hu oldalon.

Jó felkészülést kívánunk!