Egy éves az ellenfelem.hu!

2014. július 9.  A dátum, amikor regisztráltunk ellenfelem.hu néven a Facebookra, majd még ezen a napon a honlap is élessé vált ezen a néven, majd az első cikkek, fotók, emailek. Elindult az ellenfelem.hu!


ellenfelem_egy_ev


Nem mondhatni, hogy a legegyszerűbb feladatok közé tartozik egy küzdősporttal foglalkozó portál beindítása, majd napi szintű fenntartása, de belevágtunk, mert láttuk, hogy nagyon sok a kiaknázatlan terület, téma és tehetség, amiről/akikről nagyon kevés szó esett, ha esett egyáltalán eddig. Így nem is kellett sokat gondolkodnunk azon, hogy mi is legyen az oldal fő profilja. A magyar küzdősport.


Mint mindenhol, a kezdet itt is nehéz volt. Interjút, sajtóanyagot vagy beszámolót kérni egy név nélküli, elegendő szakmai referenciával nem rendelkező ismeretlen portál nevében gyakori magyarázkodásra ítélt minket. Azonban ez hamar változnikezdett. Persze, még nagyon az elején járunk annak az útnak, melyet kijelöltünk az induláskor, de az ellenfelem.hu oldalon megtalálható szakmai referencia értékét napi szinten tudjuk mérni akár látogatottságban vagy épp egy szakmai vezetővel történő megbeszélés során, és elsősorban természetesen az olvasók véleménye alapján.


Ennek a cikknek nyilván az alkalomhoz illően a fontos és emlékezetes momentumokról kellene szólnia, de kiragadni a sok szépből néhányat nem lenne egyszerű feladat. Kezdve az első cikkek megjelenésével, az nappal, amikor átléptük a 100. követőt, amikor Firas Zahabival beszélhettünk telefonon, amikor Roger Gracievel ültünk egy asztalnál, de ide sorolhatnánk még az összes külföldi világsztárt, akit megszólaltattunk, és nem elfeledkezve természetesen a magyarokról sem, Karacs Attilával, Kovács Istvánnal, Hanshi Lévai Lászlóval épp olyan nagy megtiszteltetés volt beszélgetni, mint mondjuk Semmy Schilttel.


Az, hogy ma itt tartunk a Te érdemed is, kedves Olvasó. Köszönjük, hogy napi szinten támogatod munkánkat azzal, hogy ellátogatsz oldalunkra vagy épp egy cikk megosztásával segíted elő, hogy munkánk még szélesebb körben elterjedhessen. Sok embernek tartozunk még köszönettel, nehéz is lenne mindenkit egyenként felsorolni.


A jövőre nézve természetesen megmaradunk az eddig képviselt értékeknél - továbbra is a magyar küzdősport mellett fogunk állni és be fogunk számolni Nektek minden fontos eseményről, ill. igyekszünk ezután is bemutatni majd az új tehetségeket.


Köszönjük a figyelmeteket!


ellenfelem.hu - A harcos közösség