Heti összefoglaló

A kánikulában sem áll meg az élet portálunkon, a hőségben is szállítjuk a hasznos cikkeket és híreket Nektek a magyar küzdősport világából. Nézzük, hogy miről olvashattatok a héten.


IMG_0866


Hétfőn a junior birkózó Európa-bajnokság eredményeivel kezdtünk, majd kempóra váltottunk, a III. Csomád Kupa eredményei volt a téma délután, este egy kis önálló gyakorlásra buzdítottunk Titeket, az eszköz hozzá pedig a grappling-bábu volt.


Kedden az elsőször megrendezett Rolling Sparring beszámolóját adtuk atz ebéd mellé, a szervező Győrfi Károly jóvoltából. Délután a hétvégén visszavonult Mike Zambidis-szal foglalkoztunk kicsit, aki Steve Moxon ellen győzelemmel zárta fényes pályafutását. Este a Technikák rovatunk harmadik része következett, benne a terhelések különböző irányból volt a téma.


rollingsparring2


Szerdán a Harcos naplója újabb részét nézhettétek meg, ezt követte egy kis földharc, Keenan Cornelius, aki egy térdfeszítés elleni védelmet mutat a cikkben. Este maradtunk a szakmai vonalon, a ketrec technikáival ismerkedhettünk meg.


Csütörtökön olvashattátok, hogy Gercsák Szabina 2 hetes japán edzőtáborral készül az augusztusi világbajnokságra, majd edzettünk egy jót, a húzódzkodás volt terítéken, estére egy kényes téma maradt, a mérkőzés előtti fogyasztás, és annak káros hatásait boncolgattuk.


Pénteken egy igazi nyári programot ajánlottunk, ami nem más volt, mint a strandbirkózás, helyszíne pedig Tatabánya. Igazi legenda volt a délutáni cikk főszereplője, Price Naseem Hamed, és az ő páratlan pályafutása. Este praktikákat mutattunk be a sérült sípcsont kezelésére.


Szombaton elmélkedtünk kicsit, a bjj történelem egyik meghatározó alakjáról, Wallid Ismail-ről írtunk, az izzasztó napot este a Harcosok Klubja 18. gálájának videóival zártuk.


11214342_1059923160727877_830590806109788319_n


Ezek voltak a hét legfontosabb hírei, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség