Heti összefoglaló

Igaz, hogy a tomboló hőséget mi sem bírjuk jól, de azért szorgalmasan terítettük elétek a hasznos információkat a héten is. Nézzük sorban őket.


IMG_0866


Az Atom-kupa eredményeivel nyitottuk a hetet, melyet a Militans MMA csapatának hollandiai beszámolója követett Kemecsei Bálint jóvoltából. Este a Technikák rovatunkban az alkar és a csukló erősítéséhez kaptatok hasznos taácsokat Fekete Dánielnek köszönhetően.


Kedden beszámoltunk Sastin Mariann újabb aranyérméről. Világbajnokunk a spanyol Nagydíjon állhatott fel a dobogó tetejére. Délután a harmadik részt nézhettétek meg az "Ez a kickbox" sorozatból. Este pedig a hét egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért cikke következett. Felnőni a harcban sorozatunk szereplője ezúttal a thaibox legendával, Zilai Sándorral beszélgettünk. Hatalmas élmény volt.


zilai_


Szerdán a vállak bemelegítésével kezdtünk, stílusosan. Ezt követően elmélyedtünk kicsit Eddie Bravo páratlan karrierjében. Estére egy szakmai cikket tartogattunk, a mozgás és defenzív képességek feljesztésének második részét Peszlen Péter tanácsaival egészítettük ki.


Csütörtökön arra hívtuk fel a figyelmeteket, hogy nyáron sem szünetelnek a pénteki közös sparringok a Karacs Teamnél! Folytatásban a Pillatképek rovatban Wanderlei Silva volt kiválasztott alanyunk. Este egy másik debreceni kedvenccel, Balogh Norbival készített interjúnkat olvashattátok, melynek témája, hogy augusztusban a Főnix Csarnokban rendezendő Venum Victory World Series gálán tér vissza 4 év után hazai közönsége elé.


IMG_4534


Pénteken a Magyar Kempo Szövetség nyári táborának beszámolója nyitotta a napot, ezt követte villáminterjúnk Debreczeni Dezsővel, aki egyebek mellett a közelgő Kick-box EB-ről is mesélt nekünk. A dolgos hétköznapok zárásaként estére egy kicsit belepillantottunk Mike Tyson híressé vált defenzív képességeibe.


Szombaton hoztuk le a már Balogh Norbi kapcsán említett Venum Victory World Series gála beharangozóját. Délután az idei TEK Gálával foglalkoztunk, és örömmel jelentettük be, hogy az idei díszvendég Remy Bonjasky lesz! Este a Phuket Dreaming újabb részét szolgáltattuk a forró nap zárásaként.