Heti összefoglaló

A nyári vakációk közepén és a tomboló fesztivál-szezon forgatagában sem szabad megfeledkezni róla, hogy az ellenfelem.hu-n nincs szünet, rendületlenül szállítjuk Nektek a híreket és érdekességeket. Nézzük sorban az elmúlt 7 nap történéseit.


IMG_0866


Hétfőn a Abraham vs. Stieglitz összecsapás 4. felvonásával indítottunk, melyet szombaton játszott le egymással a két boxoló, az eredményről a cikkben értesülhettek, melyben a videót is megtaláljátok. Birkózásra váltottunk délután, Jäger Szimonetta ezüstérmes lett Romániában egy felnőtt nemzetközi versenyen. Este a Határok nélkül sorozatunkban Hortobágyi Gáborral ismerkedtünk meg.


Kedden karate volt az első téma, 11 magyar érem született az angliai Goju-kai EB-n. A TEK Gála idei díszvendégével foglalkoztunk később, Remy Bonjasky pályafutásából szemezgettünk. Este Földvári Judittal készült interjúnkat olvashattátok.


foldvari


Szerdán írtunk az I. Clinchparty Szemináriumról, melyről a szervező, Szöllős Imre mesélt. Kicsit nemzetközi terepre merészkedtünk ezt követően, az októberi Klitschko vs. Fury mérkőzés beharangozójának keretében. Este ismét áttekintettük az MMA jövőjéről írt cikkünket.


Csütörtökön egy programajánlóval találkozhattatok nálunk elsőként, a hétvégi dorogi strandbirkózást harangoztuk be, majd ismét felhívtuk a figyelmeteket arra, hogy a közös pénteki sparringok nyáron sem szünetelnek a Karacs Teamnél. Este egy új sorozatba kezdtük a nyárra való tekintettel, nosztalgiázunk kicsit, 3 magyar mérkőzést mutattuk be, amikről nem érdemes lemaradnia egy küzdősportok iránt érdeklődőnek sem. A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk hamarosan ezt ist.


Pénteken a zárórészt láthattátok az "Ez a kickbox" sorozatból, majd este Price Naseem Hamed - A herceg legendája című cikkünket olvashattátok, a '90-es évek szupersztárjáról.


Szombaton beharangoztuk egy izgalmasnak ígérkező mérkőzést, Petrosyan csap össze Yodsanklai Fairtex-szel augusztusban. Délután a közelgő kick-box Európa-bajnokságról írtunk, a cikkben az induló magyar versenyzők névsorával. Este a Csőlátás dokumentumfilm harmadik részét nézhettétek meg, melyben az ellenfél tanulmányozása volt a téma.


kickbox_rimini


A hét utolsó napját egy kis ökölvívással kezdtük, benne a Kovalev vs Mohammedi mérkőzés videójával, majd ezt judo eredmények követték. A hétvégén rendezték Kecskeméten a judo Magyar bajnokságot, ahol csupán egyetlen súlycsoportban született meglepetés, a többiben a papírforma igazolódott.


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség