Klitschko vs Fury októberben!

Klitschko vs Fury


Októberben jön a Klitschko vs Fury összecsapás a düsseldorfi ESPRIT arénában. A nagyszájú angol, Tyson Fury válogatott obszcenitásokkal, Twitter rajongóitól begyűjtött mondatokkal támadott és természetesen kiütésre fogadkozott. Wladimir Klitschko mindig is egy nagyon higgadt valaki volt a ringen kívül is, aki sosem vett részt a szópárbajokban igazán és mindig a szorítóra tartogatta a muníciót.


A 19. címvédésére készülő, 39 éves Klitschko azonban ezúttal - egy kis szurkálódáson túl - annyit megjegyzett az egésszel kapcsolatban, hogy a helyzet szerinte ugyanaz, mint Haye esetében - Furynak is nagy szája van és sokkal inkább erről ismerik az emberek, semmint a bunyójáról. A mindig higgadt Wlad a médiának nyilatkozva azt mondta:


"Van tapasztalatom a nagyszájú angolokkal. Emlékeznek David Haye-re?"


Bizony, 2011-ben Haye csak mondta, mondta, mondta a magáét, mi mindet csinál majd Klitschko-val a ringben a cím-egyesítő mérkőzésen, aztán Wlad leküldte, majd felmosta vele a padlót, simán hozva a meccset a pontozólapokon. Egyoldalú verés volt, nem más.


A veretlen Fury fiatalabb, valamivel nagyobb Wladnál, de Klitschko állítja, bár ellenfele könnyen váltogat a normál és fordított alapállás között, ami némi kihívás elé állítja majd, nem lesz gond. Valóban így lesz és ismét egyoldalúan nyeri meccsét Wlad a Lennox Lewis által esélytelennek tartott Fury ellen vagy meglepetést okoz majd a 26 éves angol?


https://www.youtube.com/watch?v=_a-8sVilOFg