Kovalev vs Mohammedi

Kovalev vs Mohammedi

Ahogy az várható volt, Sergey Kovalev gyorsan, 3 menet alatt végzett Nadjib Mohammedivel. A párosítás persze eleve nem volt szerencsés, hiszen Mohammedi nem úgy került kihívói státuszba, hogy komoly neveket vert volna meg és úgymond megdolgozott volna a lehetőségért (bár 13 meccs óta veretlen volt 30 éves francia), hanem ő volt a soron következő, kiírt kihívó.


Kovalev ugyan panaszkodott, hogy ő több menetet szeretett volna, de hát mit lehet tenni? A Main Events főnöke, Kathy Duva a párosításról elmondta, hogy mindegy kit raknak Kovalev elé, semmiképp sem lesz megfelelő a párosítás.


A 32 éves orosz következő meccse már be is van ütemezve - November 28.-án, Moszkvában. Kovalevnek amolyan igazi öröm-bunyónak ígérkezik ez, hiszen előtte csak kétszer, 2011-ben és '11-ben harcolt hazai pályán.


Duva elmondása szerint hétfőn hívja az illetékeseket és felajánlja a lehetőséget a 9-0 mérlegű, 9-ből 9-et ko-val hozó olimpikonnak, Artur Beterbiev-nek. Beterbiev még amatőr korában legyőzte Kovalevet, ezért igen érdekes párosítás lenne a meccs, azonban igen valószínűtlen hogy bármi is lesz az egészből, mivel Beterbiev a boksznak már rengeteg kárt okozó Al Haymon menedzsmentjéhez tartozik, ezért hivatalosan a PBC-hez, a Premier Boxing Champions-hez tartozik, Haymon és köre pedig az HBO-n gyakorlatilag tiltva vannak.


Duva elmondása szerint Andre Ward-ék nemet mondtak, mivel előbb Gennady "GGG" Golovkin van terítéken. Lesz ami lesz, Kovalev 2016-os első meccséről is felreppentek már pletykák. A madarak pedig azt csiripelik, hogy egy Pascal (30-3-1, 17 KO) elleni visszavágó várható.


https://www.youtube.com/watch?v=IjlRicGnKIA