Yodsanklai Fairtex vs Giorgio Petrosyan

Yodsanklai-vs-Petrosyan

FRISSÍTÉS:


Túl szép lett volna, hogy igaz legyen. Sajnos. Yodsanklai menedzsmentje cáfolta a felröppent pletykákat és bár igaz, hogy Augusztus vége felé lehet, hogy Kínában meccsel majd Yod egyet, azonban nem Petrosyan ellen.


Korábban írtuk:


Hivatalosan még nem került bejelentésre, de úgy néz ki a rajongók imái meghallgattattak! Két legenda, a thai Yodsanklai Fairtex (191-72) és a 2x K-1 Max bajnok Giorgio Petrosyan (78-2) végre találkoznak a szorító kötelein belül Kínában, Augusztus 28-án, egy kickbox meccs keretein belül.


Az örmény-olasz Petrosyan-t a 2013-as kiütéses veresége óta, melyet a GLORY 12 gálán Andy Ristie ellenében, 42 győztes meccs után szenvedett, kétszer láthattuk a ringben. Idén januárban egyhangú pontozással legyőzte a török Erkan Varol-t, majd áprilisban Enriko Kehl felett aratott diadalt, többségi pontozással. Rendkívüli pályafutása során Petro olyan neveket győzött le, mint Robin van Roosmalen, Andy Souwer, Kem Sitsongpeenon, Artur Kyshenko, Sudsakorn Sor Klinmee, Albert Kraus vagy Naruepol Fairtex és a kiütéses vereség ellenére is sokaknak az ő neve ugrik be elsőre, ha kickboxról van szó.


Azonban míg Petrosyan a 2014-es évet úgymond kivette, Yodsanklai öt mérkőzést is vívott, melyből négyet befejezett idő előtt. Idén Yod már négy meccsen túl van, megverte Marat Grigorian-t a Kunlun 22 gálán Kínában, kemény meccset vívott Victor Nagbe ellen (szintén Kínában) és elvileg augusztusra és szeptemberre is van már kiírva meccse. Az előbbi Ausztráliában, Marco Tentori ellen, a másik pedig a szeptemberi Lion Fight gálán, ahol is Salah Khalifa-val lép majd a kötelek közé. A Yod-hoz képest zöldfülűnek számító Tentori ellen borítékolhatóan nem lesz nagyon nehéz dolga a 3x-os Lumpinee bajnoknak, így nem elképzelhetetlen egyáltalán a Petrosyan elleni összecsapás.


https://www.youtube.com/watch?v=Gy-TfL8GTTo