Felix Promotion - Kétfrontos évadzárás

bedak_felixpromotion


A Felix Promotion december 12-én, Dunaújvárosban rendezi az idény utolsó élő televíziós bokszgáláját, ám a vállalkozás tartogat még egy kisebb meglepetést, főleg a fővárosi bokszrajongóknak kedvezve.


Szentes és Budapest után, az őszi idény zárásaként, december 12-én, Dunaújvárosban rendez élő televíziós bokszgálát a Felix Promotion, amelyen ismét a legnagyobb magyar profi ökölvívó sztárokat vonultatja fel Rácz Félix promóter cége.


A főmérkőzést hazánk legjobb kispehelysúlyú ökölvívója, a korábbi világbajnoki kihívó, WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (25 győzelem, 1 vereség) vívja, aki egy tíz menetes mérkőzésen újra bizonyíthatja, hogy Erdei „Madár” Zsolt segítségével szakmailag is megérett egy újabb vb-lehetőségre.


Ahogyan 2015-ben minden felixes gálán, úgy Dunaújvárosban is szorítóba lép a számítógépes világranglista alapján a legmagasabban rangsorolt magyar ökölvívó, Szellő Imre (9 győzelem, 0 vereség). Az idei hatodik mérkőzésére készülő cirkálósúlyú klasszisra ismét tíz menetre tervezett összecsapás vár.


A Felix Promotion rendezvényén címvédő mérkőzésen vesz részt a nagypehelysúlyú Magyar-bajnok Kovács Zoltán „Caramel” (14 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen), de a jó profi bunyót kedvelő közönség láthatja még Baranyi Richárdot, Kelemen Balázst, Pintye Szabolcsot és Harcsa Norbertet is.


A gálának lesz egy igazán különleges attrakciója, hiszen 4-résztvevős félnehézsúlyú torna is helyet kapott a programban, melynek során Sulák András, Kis Máté, Bilisánszky Dániel és Török Ferenc egy este alatt dönti el, hogy ki közülük a legjobb a dunaújvárosi sportcsarnokban felállításra kerülő ringben.


A rendezvényt a közszolgálati MTVA vállalat sportcsatornája, az M4 Sport élőben sugározza. Jegyinformáció a www.felixpromotion.com oldalon.


A bevezetőben már említésre került, hogy a Felix Promotion tartogat még egy év végi meglepetést, ami egy „bónusz gála” a hazai profi boksz barátainak. Az idősebb Berki Ferenc által fémjelzett „Fight Night Wednesday” sorozat 13. állomásán, december 16-án, több felixes bunyós is kötelek közé lép.


A budapesti Barba Negra Music Clubban (XI. ker., Prielle Kornélia u. 4.) a pehelysúlyú Laki Róbert, a cirkálósúlyú Bozai Gyula és az ifj. Berki Ferenc is hivatalos küzdelemben vesz részt, míg a főmérkőzés egy parádésnak ígérkező Darmos József – Tóth Tamás ringcsatát tervez a Felix Promotion.