Jótékonysági edzés a Force Gym-ben!

force_gym


Egy egészen különleges programot ajánlunk most a figyelmetekbe. November 28-án egy nyílt nap keretében várja a mozogni vágyókat a Force Gym csapata, és a nap során befolyt bevételt a jótékonysági célja fordítják majd! 


A Force Gym idén nyitotta meg kapuit a főváros XIII. kerületében. A különböző edzésformák mellett a küzdősportok szerelmeseit is szeretettel várják, hiszen szeptembertől már a teremben tartja edzéseit a Karacs Attila vezette Karacs Team is!


November 28-án nyílt napot tartanak a XIII. kerületi teremben, melynek egyik apropója, hogy bemutatkozik az új edzői gárda, és ami a legfontosabb - és amiért ez a rendezvény létrejött -, gyűjtést szerveznek az Országos Kardiológiai Intézet számára! Az Intézet egy Alarish GH típusú fecskedés gyógyszeradagoló készüléket szeretne vásárolni, és ezt kívánja segíteni a Force Gym. A készülék ára 482.000 forint. 


force_gym_jotekonysag


A jótékonysági nyílt nap részvételi és hozzájárulási díja 3000 forint. A befolyó teljes összeget az Országos Kardiológiai Intézet számára ajánlják fel, elősegítve ezzel a  fecskendős gyógyszeradagoló készülék beszerzését!


További részletekről az esemény kapcsán  ITT értesülhettek.


Kiváló alkalom ez tehát arra, hogy tegyél egy lépést a saját egészséged érdekében, és ezzel elősegítsd mások gyógyulását is! November 28., Force Gym!