Klitschko vs Fury - Harc a trónért

Az eredetileg tervezett időpontnál ugyan kicsivel később, de létrejön a Wladimir Klitschko vs Tyson Fury összecsapás, melyre november 28-án szombaton kerül sor a németországi Düsseldorfban.

klitschkofury

Vajon megtörik-e a Klitschko testvére nehézsúlyú uralma? A kérdés boncolgatása minden aktuális mérkőzésüket megelőzően témát szolgáltat a sajtónak és a ökölvívásért rajongó közönségnek. A fiatalabbik ukrán óriásra most Tyson Fury vár majd a ringben, hogy letaszítsa a nehézsúly trónjáról.


Mint a legtöbb nagy felhajtással övezett mérkőzéshez, így ehhez a találkozóhoz is készült felvezető műsor, ami a "Kötelek mögött" címet kapta, és mindkét fél szempontjából megvizsgálta a taálkozót, illetve, betekintést nyerhetünk a felkészülésük egyes szakaszaiba.


Tyson Fury az a fajta a srác, aki a legunalmasabb sajtótájékoztatót is színházzá tudja alakítani. Erre volt példa az elmúlt hónapok során. De a szónoki képességeivel és a Batman jelmezzel nem sokra fog menni szombat este, ezt ő is tudja. Mérlege azonban egészen biztató, hiszen 24 győzelme mellett egyetlen vereség sem kapott még helyet.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Q3gYaLSp4Tw&w=560&h=315]


Wladimir Klitschko a rá jellemző higgadtsággal várta a találkozót, megszokva már az ellenfelek mérkőzések előtti provokálását, így Fury "furcsa" dolgainak sem ült fel. Helyenként még talál jót is mosolygott rajta. Felkészülése jelentős részét ezúttal is Ausztriában végezte a már összeszokott stábjával. A felvezető műsorban beszél arról, hogy ugyan Ukrajna a hazája, de otthon érzi magát Németországban és az Amerikában is.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4NI5nivliow&w=560&h=315]


Hogy mennyi alapja van a találgatásoknak, hogy ezúttal Fury személyében igazán komoly kihívóra akadt Wladimir, arról megbizonyosodhatunk szombat este. Az biztos, hogy várhatóan mindketten a legjobb formájukat hozzák majd. A gálát a Sport 1 élőben közvetíti!