Novák Jenő is ringbe lép a Világbajnokságon

novakjeno_öv_borito

Vasárnap útra kel a magyar kick-box válogatott, hogy jövő héttől megkezdje az érmek gyűjtését a dublini kick-box Világbajnokságon. Az utazó keretben ott van a korábban már világbajnoki címet nyert Novák Jenő is! 


A tavalyi TEK Gálát ugyan sérülés miatt kihagyta Jenő, de idén áprilisban az Ausztriában megrendezett kick-box Világkupát megnyerte, így már összesen tizenegyszeres Világkupa győztesnek mondhatja magát. Az előtte álló világversennyel kapcsolatban is bizakodóan nyilatkozott portálunknak:


"Jó formában érzem magam, ebben az áprilisi Világkupa is megerősített. Ezáltal döntöttem a világbajnoki szereplés mellett. A felkészülésem jól sikerült, az elmúlt héten összesen 58 menetet kesztyűztem. Sok segítséget kapok Rüll Tamástól és Karacs Attilától is a kéztechnikám csiszolásában. A lehetséges ellenfelekkel külön nem foglalkoztam, nem szeretek csupán egy karakterre készülni. A formám jó, már csak mentálisan kell ráhangolódnom a küzdelmekre." - foglalta össze nekünk az elmúlt időszakot Jenő. 


Jenő Görbics Gáborhoz és Brunner Boglárkához hasonlóan a Juhász Gábor vezette Titán SE csapatából érkezik a válogatottba.


A ringes válogatott további tagjai: Görbics Gábor, Elszaszer Dávid, Laszák Zoltán, Wágner Vivien, Bordás Annamária, Rákóczi Renáta és Brunner Boglárka.


A világbajnoki szereplésről természetesen részletesen beszámolunk majd Nektek, kövessetek minket addig is!