Szlovén-Magyar Muaythai összecsapás!

szloven-magyar-muaythai-2015-header-ellenfelem


A szlovéniai Scorpion Gym által november 28-án, a drskai Sportcsarnokban megrendezésre kerülő Szlovénia vs Magyarország találkozóra négy magyar versenyző kapott meghívást a megadott súlycsoportokban.


Ott lesz Gaál Ádám, a Salgó Fight SE kiválósága, Kövesi Tibor tanítványa, aki -71kg-ban, 5x3 percben, full muay thai szabályok szerint vív majd meg az IMTL övéért Mirko Vorkapić ellen.


Horváth László "Füles" edző Bakacs Dezső tanítványát kíséri majd el, hogy Drega Smole-val ütközzenek meg -75kg-ban, 3x3 percben, szintén full muay thai szabályok szerint.


Már csak a legutóbbi Fight Night Hungary gála és az EML torna kapcsán is ismerős lehet a hazai rajongóknak a Szolnoki Thaibox Klub fiatal tehetsége, Török Attila tanítványa, Zsákai Béla. Zsákai 3x3 pecben, -73kg-ban küzd majd meg ellenfelével, akinek személye - jelen sorok írásakor - egyelőre ismeretlen.


Azt viszont lehet tudni, hogy a ReGym fiatal, nehézsúlyú tehetsége, az idén több szép eredményt is besöprő Abdelgadir Khalid -95kg-ban Rok Erste ellen száll majd a kötelek közé, 3x2 percben.


A magyar versenyzők 27-én, Rehák György vezetésével érkeznek majd súlymérésre a Szlovén városba, majd ha minden rendben megy, másnap összecsapnak ellenfeleikkel az EML/WMC és a Szlovén IMTL szervezésében megrendezésre kerülő, remeknek ígérkező Szlovén-Magyar Muaythai gálán.


Szurkoljunk együtt a Hazánkat képviselő harcosoknak!


szloven-magyar-muaythai-2015-ellenfelem