WMMAA Amatőr MMA Világbajnokság

wmmaa-amator-mma-vb-valogatott-2015


A tegnapi mérlegelés után kezdetét veszi a WMMAA Amatőr MMA Világbajnokság, melyen több harcossal, jópár súlycsoportban is érdekeltek leszünk. A mai napon, 27-én megkezdődő kvalifikáló tornák előtti nyitó-ceremónián Vadim (Fedor Emelianenko egykori managere) és maga a legendás harcos is felszólal.


Reméljük minél többen sikeresen veszik majd az akadályokat és ott lehetnek majd a fináléban, mely a holnapi, 28-án tartandó WMMAA kongresszus után veszi majd kezdetét.

A magyar válogatott teljes névsora és az első forduló párosításai:

Hankó János (-61.2kg) vs  MOROZOV SERGEY

Szekács Ádám (-65.8kg) vs TAALAIBEK UULU ADILET

Furkó László (-70.3kg) vs LEE KWANG RYEOL

Kertész Róbert (-77.1kg) vs DAN ZHU

Nagy Kristóf (-84kg) vs SAAVEDRA ACOSTA CARLOS IVAN

Karagity Ábel (-93kg) vs PENA VANEGAS JAIME ARTURO

Calvaruso Lajos (+93kg) /A második körben csatlakozik be, ellenfele a HAJIBABAYEV ZAUR vs  SALKANOVICH ALMIR mérkőzés győztese lesz/



Frissítés!

Az első forduló eredményei alapján Hankó János pontozással kikapott az első körben, Szekács Ádám küzdelmét a bíró beszüntette, így ő is búcsúzni kényszerült az első mérkőzés után. Furkó Laci győzelemmel kezdett, ahogy Karagity Ábel  is Nagy Kristóf egyetemben!




[caption id="attachment_9989" align="aligncenter" width="504"]furko_praga Furkó László viszi földre ellenfelét.[/caption]

Szekács Ádám nem tudta sikeresen venni a második kört olasz ellenfelével szemben, és egy súllyal feljebb Furkó László sem bírt az argentin Goy Claudio-val.


Kertész Máté a harmadik körben maradt alul belorusz Maher Dzianis-szal szemben. Nagy Kristóf hatalmas formát fogott ki, két győzelem után már a harmadik körben készül az orosz Hiramagomedov ellen.


Karagity Ábel nem bírt a cseh Kotalik Michal-lal, így ő is búcsúzott a Világbajnokságtól.


Calvaruso Lajos sikerrel vette az első akadályt, és szerb ellenfelét legyőzve már a harmadik fordulót várta, ahol az azeri Hajibabayev Zaur-tól kapott ki.


UTOLSÓ FRISSÍTÉS!


Nagy Kristóf nem bírt az orosz Hiramagomedov-val, így ő is búcsúzott a Világbajnokság küzdelmeitől.


Büszkék lehetünk az összes magyar harcosra!