Heti összefoglaló (69.)

Győzelmek, interjúk és szakmai anyagok voltak olvashatók ezen a héten portálunkon. Mint minden vasárnap, most is összefoglaljuk az elmúlt hét nap legfontosabb történéseit, hogy ne maradjatok le semmiről. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy idén is az ausztriai Mittlersill-ben kezdték az évet judósaink a hagyományos nemzetközi edzőtáborban. Délután - a hét legnépszerűbb cikke következett - a legendás Rocco Francis Marchegiano, azaz Rocky Marciano karrierjére tekintettünk vissza. Este Fábián Melinda hétvégi, Lengyelországban aratott győzelméről számoltunk be.


Kedden átismételtük újra, hogy miként tudjúk megóvni, és ápolni a bokszkesztyűinket. Este "A sikerek útján" sorozatunk folytatódott, benne a Magyar Kempo Szövetség tehetséges versenyzőjével, Megyeri Szabinával.


Megyeri_arany


Szerdán a legendás meccsek közül a Badr Hari vs Alistair Overeem visszavágót hoztuk Nektek ismét. Folytatásban pedig Mihályfi Ákosról olvashattatok, aki hatodik Európa-bajnokságára készül idén.


Csütörtökön írtuk, hogy Németországban lép szorítóba jövő héten Kelemen Balázs, akinek ellenfele a hazai Dominic Boesel lesz. A nap zárásaként számba vettük azt az öt hibát, amit elkövethetsz a felkészülésed során.


Pénteken, a hét utolsó munkanapján az erő és állóképesség fejlesztésére mutattuk egy gyakorlatsort kettlebell segítségével. Ezt követte 12 alapvető muay thai drill, amik nem csak a sportágot űzőknek ajánlott.


Szombaton mi is beszámoltunk róla, hogy három év után ismét ringbe lép David Haye, aki hazai közönség előtt, Londoban csapott össze az ausztrál Mark De Mori-val. Az esti film előtt még ajánlottunk Nektek 3 magyar mérkőzést, amit mindenképpen látnia kell egy küzdősportért rajongónak.


haye_Demori


Vasárnap olvashattátok, hogy a visszatérő David Haye esélyt sem adott ausztrál ellenfelének Londonban, és már az első menet végén lezárta a találkozót. A cikkben a mérkőzés felvételét is megtekinthettétek.


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség