Heti összefoglaló (71.)

Rendkívül sokszínű hetet tudhatunk magunk mögött, igyekeztünk ismét változatos és színvonalas cikkekkel megtölteni a napokat, így ajánlottunk programot a hétvégére, edzettünk is, és a szakmai cikkek sem maradhattak el. Nézzük sorban, hogy miről is volt szó az elmúlt hét napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőt a Global Grappling által szervezett Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság videó összefoglalójával kezdtük. Ezt követte a judósaink havannai szereplésének összegzése, melyben 7 éremről is beszámolhattunk. Este a szakmaibb vonalra lépve "Alap vagy fundamentum" címmel hoztunk nektek egy hasznos írást.


Kedden a hétvégére ajánlottunk programot, a III. Clinchparty-t rendezték ugyanis a Gym City Office edzőtermében szombaton. Este a hideg idő ellenére a küzdősport és a street workout kapcsolatáról írtunk.


Szerdán az ülés káros hatásairól és visszafordításáról olvashattatok, amit az ISSO Apparel bemutatkozása követett. Este a Pillanatképek rovatunkon belül Roberto Durán karreirjét vettük nagyító alá.


Csütörtökön a Rió felé menetelő Gercsák Szabináról hoztunk egy cikket Nektek, este pedig az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb rovatával a Sport Coaching-gal zártunk, benne az edző és a versenyző közti bizalomról írt Bánóczi Péter.


sport_coaching-a-bizalomrol


Pénteken a hangsúlyt a lazaságra fektettük, de csak sportos értelemben, a stretching és a megfelelő mennyiségű nyújtás fontosságára hívtuk fel a figyelmeteket, a dolgos napok zárásaként egy legendás meccset néztünk meg újra, Le Banner és Abidi összecsapását.


Szombaton kitértünk a hétvége egyik fontos eseményére, a Kovalev vs Pascal visszavágóra.


12321474_502995986538598_68389637082968514_n


Vasárnap a tegnapi Kovalev vs Pascal visszavágó eredményével foglalkoztunk.


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség