Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság Soltvadkerten

Egy csapatbajnoki fordulóval indul az Újév a Global Grappling részéről, melynek Soltvadkert ad majd otthont.


[caption width="504" id="attachment_10497" align="aligncenter"]globalg_kesztyuskuzdelem Fotó: Global Grappling[/caption]

A Kesztyűs Küzdelem szabályrendszer a G4 Grappling Liga harmadik évadától szerepel a Global Grappling palettáján, amely azóta a versenyek túlnyomó többségében szerepel is a választható versenyszámok közt. Soltvadkerten több kategóriában -női, férfi és junior csapatok részére- rendeznek csapatbajnoki fordulót január 23-án, a rendezvénynak a Városi Sportcsarnok ad majd otthont (Bocskai u. 2.-4.). A küzdelmek pedig tatamin és ringben egyaránt zajlanak majd.


Ahogy a Berkes Lászlóval készített interjúnkban olvashattátok, a Global Grappling tagja lett a Magyar Grappling és MMA Szövetségnek, és ennek köszönhetően a magyar grappling válogatott a G4 Grappling Ligában elért pontok alapján áll majd mindig össze, illetve az MMA versenyeken való induláshoz a Kesztyűs Küzdelem szabályrendszerben szerzett rutin és tapasztalat elengedhetetlen lesz.


A nevezéssel kapcsolatos információkat, illetve a részletes szabályleírást ITT találjátok. Nevezési határidő január 20. (szerda) 12 óra.