Bocskai Emlékverseny - Négy magyar döntős

Debrecenben az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban zajlik a ökölvívó Bocskai Emlékverseny, melyen a mai döntők során négy magyar versenyzőért szoríthatunk majd!

[caption id="attachment_10851" align="aligncenter" width="504"]Bocskai Emlékverseny illusztráció Fotó: Kozma János[/caption]

A debreceni versenyre 28 országból érkeztek ökölvívók, összesen 140-en. A magas létszám miatt 3 súlycsoportban (60,64,69) két versenyt is rendeznek!


A pénteki elődöntők során hét magyar versenyző lépett még ringbe - ezzel a legeredményesebb nemzet voltunk ezen a napon -, de a szombati döntőkre már csak 4 magyar legény maradt talpon.


Sikerrel vette a horvát Stipan elleni akadályt Varga Miklós, így első magyarként biztosította helyét a fináléban. Török Európa-bajnokot vert Nyéki Georgian, így érte is szoríthatunk ma 15 órától. Rajtuk kívül a ringbe szólítják még a magyar bajnok Bacskai Balázst, és Sávoly Gergőt is!


Ott volt az elődöntők során, de sajnos nem jutott döntőbe Csóka Nándor, Harcsa Zoltán és Nagy Bence sem. Mindenesetre a teljesítményükért így is jár a gratuláció!


A döntő magyar párosításai:


Varga Miklós - Eranosyan (grúz)


Nyéki Georgian - Galagot (moldáv)


Bacskai Balázs - Onur Sipal (török)


Sávoly Gergő - Roy Korving (holland)


A 60. Bocskai Emlékverseny döntői tehát ma 15 órától tekinhetők meg az Olág Gábor utcai Sportcsarnokban, aki teheti, látogasson ki, és szorítson a magyar versenyzőkért!


/A monokli.com nyomán/