Harcosok mozija - Ip Man 2

harcosok mozija ip man 2



Harcosok mozija! Egész héten edzettél, esetleg egy versenyen is túl vagy? Lefáradtál és inkább csak kikapcsolódnál, átengedve a terepet másoknak a pofonok kiosztása terén? Új rovatunk pontosan ebben próbál segíteni nektek!

A harcosok mozija célja, hogy az igazán fanatikus rajongóknak, sportolóknak kikapcsolódásuk során se kelljen nagyon eltávolodnia a bunyótól. Legyen szó sportpszichológiáról, jógáról vagy egyéb, szakértelmet igénylő területről, szeretjük a hozzáértő, avatott emberek segítségét kérni. Most sem volt ez másként. Harcosok mozija sorozatunkkal a Keleti Szél, Magyarország legrégebb óta működő ázsiai filmekkel foglalkozó oldala nyújt nekünk exkluzív segítséget!


Következzen az Ip Man 2 ajánlójának ízelítője!


A 2008-as Ip Man, a címadó wing chun mester (Yip Man) életőről szóló film folytatását 2010 áprilisában  mutatták be Pekingben. A rendező ismét Wilson Yip, a főszereplő Donnie Yen, továbbiak: Sammo Hung, Lynn Hung, Huang Xiaoming, Simon Yam. Az akciókat Sammo Hung koreografálta, ismét látványos verekedésekkel.


A film jól ment a mozikban, de főleg az első rész sikerének köszönhetően. Amerikában is vetítették országszerte, és az első rész is kijött dvd-n. A fesztiválon kínai és angol felirattal ment, telt ház előtt, a legújabb részre pedig még Mike Tysont is megszerezték.


https://www.youtube.com/watch?v=gaBdgu00otE

Bővebben ITT olvashattok a filmről.