Harcsa Norbert harmadszor is a győzelemre hajt

A Felix Promotion szombaton, a salgótarjáni sportcsarnokban rendezi idei első élő televíziós nemzetközi bokszgáláját, melynek programjában szerepet kap Harcsa Norbert is.

harcsa_millenaris

A 28 éves volt amatőr válogatott középsúlyú klasszis élete első hat menetre tervezett hivatásos mérkőzésén lép ringkötelek közé, melynek során a grúz Robizon Omsarashvili-vel (22 győzelem, 11 vereség, 3 döntetlen) csap össze. Az eddigi mindkét küzdelmét megnyerő Harcsa Norbert a következőképp beszélt a várakozásairól.


Január elseje óta felkészülésben vagyok, úgyhogy nem lehet gond a kondíciómmal” - jelentette ki a budapesti ökölvívó. „A hat menet jóval hosszabb mérkőzésnek számít a korábbiaknál, ezért nem szeretnék abba a hibába esni, mint az előző mérkőzésemen, hogy rögtön az elején őrült ütészáporokba kezdek, már csak azért sem, mert az ellenfelem is hajlamos rá, ő viszont rutinosabb a menetszámok tekintetében.”


Harcsa a küzdelem során alkalmazandó taktikába is engedett némi betekintést. „Az első két menetet úgy tervezem, hogy fogadó ütéssekkel szépen lassan elveszem a kedvét a támadásoktól, és a harmadiktól kapcsolok nagyobb fokozatba, amikor már kellően lelassult Omsarashvili.”


A Felix Promotion bunyósa úgy véli, a 25 éves grúz jó ellenfél, de kellő koncentrációval nem maradhat el a siker. „Fiatal kora ellenére már igen rutinosnak számít, hiszen neki ez lesz a 37. profi mérkőzése, míg én csak a harmadik meccsemre készülök” - mondta Harcsa. „Ennek ellenére nem okozhat gondot a legyőzése, hisz Omsarashvili csak egy állomás a céljaim felé vezető hosszú úton. Viszont nem szabad félvállról vennem, mert főleg az elején nagy, széles csapottakat üt, és dobálja a fejét.”


Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán a Felix Promotion számos ismert versenyzője kötelek közé lép. A főmérkőzésen Szellő Imre bizonyíthat, de láthatjuk még Baranyi Richárdot, Laki Róbertet, Pintye Szabolcsot, Darmos Józsefet és Bozai Gyulát is.


felixpromotion_salgotarjan


A rendezvényre a www.budopest.hu oldalon lehet elővételben belépőjegyet vásárolni. Az eseménnyel kapcsolatos további információkért keresse fel a www.felixpromotion.com oldalt.


/forrás: Felix Promotion International/