Heti összefoglaló (73.)

A hét fő témái a grappling és az ökölvívás volt, egyik kapcsán a Magyar bajnokságot, a másik sporttal a Felix Promotion szombati gálája kapcsolható össze. Persze, ahogy lenni szokott, ezeken túl is szolgáltunk érdekességekkel a héten. Interjú, szakmai cikk és sok egyéb más. Nézzük is sorban a legfontosabbakat. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

A hétfőt a párizsi judo Grand Slam magyar érdekeltségű eredményeivel kezdtük, majd maradva a tataminál ugyan, de kick-boxra váltottunk. Mórádi Zsolt aranyérmes lett Athénban (is), erről írtunk Nektek. Este egy elgondolkodtató sportpszichológiai cikkel szolgáltunk a nap zárásához. A küzdelem előtti órákról mesélt Donald Cerrone, az UFC egyik legjobb harcosa.


Kedden rátértünk a hét egyik fő témájára, a Grappling Magyar Bajnokságra, amit a Global Grappling rendezett a hétvégén, és ahol mi is megtekintettünk néhány küzdelmet. Erről még bővebben írunk a későbbiekben. Délután a fiatal birkózóink ausztriai szerepléséről olvashattatok, melyben 12 érmet tudtunk felsorolni. Este egy legendás mérkőzéssel, a Cro Cop vs Wanderlei Silva összecsapással hangolódtunk a pihenésre.


Grappling_Magyar_Bajnoksag_2016_kicsi


Szerdán már az edzés is szóba került, ezúttal kettlebellel és kétkezes súlyzóval mozgattuk át testünket. Este egy igazi legendával foglalkoztunk, Kru Yodtong Senanan, a muaythai legenda életpályáját mutattuk be egy videó segítségével.


Csütörtökön Tóth Krisztiánnal láthattatok egy videós interjút, ami a Dinó Sporthíradóban készült, majd interjút olvashattatok a HFC igazgatójával, Tánczos Gáborral, aki mesélt nekünk az idei évben várható újításokról.


Pénteken 69 magyar kick-box éremről adhattunk hírt Nektek. A Halker-KiralyTeam és a Debreczeni Team Olaszországban tarolt. A munkanapok zárásaként újra edzettünk egyet, most a térdek megerősítésén volt a hangsúly, Nagy Tamás segítségével.


kickbox-halker-kiralyteam


Szombaton beszámoltunk róla, hogy kitüntették Spéth Norbertet és Földvári Juditot. A MOB nem olimpiai sportágak szakmai tagozatától vehetett át díjat a két kíváló muaythai versenyző. Délután a hét másik fő témájáról, a Felix Promotion esti gálájáról tettünk közzé néhány sort, majd este bemutatkozott új rovatunk, a Harcosok mozija, melynek első részében az Ip Man filmet ajánlottuk figyelmetekbe.


Vasárnap adtunk róla hírt, Dancsó Zoltán lett az új kick-box szövetségi kapitány. De természetesen ennyi még nem lett volna elég a jó hírekből, ezért a KiralyTeam athéni útjáról is beszámoltunk, ahonnan a patinás csapat 23 éremmel tért haza! Persze még itt sem állunk meg, hiszen a kick-box sport az év elején is igen aktív, tele versenyekkel. Annyit elárulhatunk, hogy a horvátországi Karlovac Openen is sok magyar érem született! Ennek beszámolójával később jövünk!


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség