Heti összefoglaló (75.)

Cikkek és érdekességek terén is egy rendkívül termékeny hetet tudhatunk magunk mögött, miközben a háttérben egy újabb meglepetést is előkészítettünk Nektek, amiről hamarosan be is számolunk. Érdemes lesz figyelmesen követni minket! De ne rohanjunk annyira előre, nézzük, hogy miről is volt szó az elmúlt napokban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn judo érmekkel kezdtünk, számszerint kettővel a német Grand Prix-ről, amiket Bor Barna és Tóth Krisztián szállított. Kitértünk a karfiolfül kezelésére és megelőzésére is, majd este a sporthipnózis fogalmával ismertettünk meg Benneteket.


Kedden ismét érmekkel tudtunk szolgálni, ezúttal a sportág kick-box, a verseny pedig a Szlovák Open, ahonnan több, mint 60 éremmel jöttek haza a magyar versenyzők! Esti témánk a lábmunka volt, ezúttal egy alap gyakorlatsort vettünk át.


Szerdán Karakas Hedviggel mutattunk be egy videós interjút. Hédi a Dinó Sporthíradó vendége volt. Nosztalgiáztunk délután a legendás meccsek közül a Buakaw vs Souwer II. csatát nézük meg. A mérhető fejlődés és a motiváció is téma volt még ezen a napon.


Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy a mauythai legenda, Saenchai az MMA világa felé kacsingat, és Firas Zahabi mesterhez utazott edzeni. Sambo edzésen járt Erdei Zsolt és a CHI magazin stábja, melyről felvétel is készült, ezt tekinthettétek meg a délután során. Este a Harcosok Klubja 21. egyik főmérkőzését, a Vidákovics Patrik vs Pokorni Ádám összecsapást vezettük fel.


HK-Harcosok-Klubja-vidakovics-patrik


Pénteken egy ingyenes eseményt ajánlottunk figyelmetekbe, Bánóczi Péter Sportélet - Coaching a sportban címmel tart nyílt napot március 6-án. A sportjog világával is megismertettünk Benneteket a hét utolsó munkanapján.


Szombaton olvashattátok, hogy folytatódott az olimpiai kvalifikációs harc a judósoknál, ezúttal Prágában és Varsóban léptek tatamira versenyzőink. Este a Harcosok mozija rovatunkban "A Lovasíjász" című filmmel foglalkoztunk, mely egyértelműen az elmúlt időszak legjobb magyar alkotása!


Vasárnap az előző esti Harcosok Klubja 21. gála rövid összefoglalójával és jelentkeztünk, melyből kiderült, hogy ki nyerte a Mesterek csatája 2. felvonását. Délután Juhász Sandy cikkét hoztuk Nektek, melyben Sandy a NICE MIDDLE rendezvényről számolt be nekünk.


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség