A ketrecben is bemutatkozik Kovács Alexandra

Kovács Alexandra alig, hogy elrendezgette a polcon a Portugáliában szerzett 5 világbajnoki címét, máris ismét hírrel szolgálhatunk vele kapcsolatban, mivel hétvégén itthon is bemutatkozik a ketrecben, méghozzá az Amatőr MMA Magyar bajnokságon!

[caption id="attachment_12181" align="aligncenter" width="504"]Kovács Alexandra Fotó: BG Production[/caption]

Kovács Alexandra a legutóbbi WAC versenyen szó szerint megállíthatatlan volt, és öt versenyszámban is a legjobbnak bizonyult. Ugyanezen a versenyen volt lehetősége a ketrecbe is lépni, de itthon most lesz az első alkalom, hogy a kevert harcművészetben is megméretteti magát. Ennek okán mi is felkerestük Szandit, hogy soron következő versenyéről kérdezzük.


„Az elmúlt napokban sem volt még biztos, hogy lesz a súlycsoportban ellenfelem a hétvégén, de végül szerencsére visszajeleztek, így már nagyon várom a versenyt. Portugáliában ugyan már kipróbálhattam, hogy milyen ketrecben küzdeni, de az igazi bemutatkozásom az holnap, Hatvanban lesz. Nagyon jó formában érzem magam, a súlyomat kell holnapig még beállítani, de azzal sem lehet gond. Szeretnék egy jót küzdeni, és természetesen győzni! A támogatást pedig köszönöm a protein-vitamin.hu-nak!”mondta el nekünk Szandi.


Arról, hogy miként sikerült Szandi kiskesztyűs bemutatkozása, mindenképpen beszámolunk majd Nektek is. Aki pedig teheti, az látogassa meg a hatvani iskola Sportcsarnokát, ahol a Magyar MMA Prémium Liga az amatőr bajnokság 3. fordulóját rendezi majd!