Döntetlen lett a Bozai vs Tóth visszavágó

Szombaton este a budapesti Millenáris Teátrumban rendezte meg aktuális gáláját a Felix Promotion.

Bozai vs Tóth

Az esemény programjában került sor a Bozai Gyula vs. Tóth Tamás visszavágóra, a találkozó tétje pedig a betöltetlen cirkálósúlyú Magyar-bajnoki öv volt, amelyről nemrég mondott le korábbi birtokosa, Szellő Imre. A két öklöző tavaly októberben csapott össze először egymással, és az odavágóhoz hasonlóan ezúttal is hullámzó, kiegyenlített mérkőzést láthattak a nézők, amelynek a végén, hasonlóan a tavalyi ütközethez, döntetlen eredmény született, így minden bizonnyal jöhet a harmadik felvonás.


Nehéz mérkőzésen van túl Harcsa Norbert, a középsúlyban szereplő, és mindössze 4. hivatásos mérkőzését vívó bunyós a hozzá hasonlóan veretlen Anatoli Hunanyannal mérte össze az erejét, és aratott egyhangú pontozásos győzelmet azt követően, hogy örmény-cseh riválisára számoltak a nyitó etapban. A szoros, 6 menetes találkozó végén a döntnökök mindössze egy pont különbséggel látták jobbnak a magyar öklözőt (háromszor 57-56), aki ezzel megőrizte makulátlan rekordját.


Szintén tovább növelte győzelmei számát Szellő Imre. A cirkálósúlyú bokszolóra ezúttal a brazil Carlos Ailton Nascimento várt a szorítóban, amelyet a papírformának megfelelően a ceglédi sportoló uralt, ez pedig nagyarányú, egyhangú pontozásos siker képében realizálódott a 10 felvonásos összecsapás végén. Szellő új rekordja: 12 győzelem (ebből 7ko/tko), 0 vereség, 0 döntetlen.


További eredmények:

Középsúly: Pintye Szabolcs vs. Joseph Sinkala – Pintye egyhangú pontozásos győzelem 6 menetben
Nagypehelysúly: Kovács Zoltán vs. Fred Sayuni – Kovács egyhangú pontozásos győzelem 6 menetben

Nagy Alex pgy Kiss István
Szilvai László pgy Takács József
Kispál Zoltán pgy Horváth Tamás
Nagy Dániel pgy Rácz Roland


/forrás: profiboksz.hu/