Heti összefoglaló (81.)

Ugyan annyi érem nem termett a héten, mint az azt megelőzőben, de ezúttal sem maradtatok hasznos tartalom nélkül, ha figyelemmel követtétek a napi tartalmainkat. Intzerjúk, szakmai cikkek, beszámoló és ajánló is szerepelt a palettán. És mint minden vasárnap, ezúttal is újra végigfutjuk sorban a legfontosabb témákat. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfő a Magyar Kemp Szövetség felcsúti versenyének beszámolójával indult, mely egyben a válogatottságért is zajlott, hiszen közel a Világbajnokság! A hétvégén újra ringbe lépő Manny Pacquiao pályafutására is vetettünk egy pillantást, egészen kivételen, amit PacMan az elmúlt évek során művelt. Este a Fight Night Hungary 4 gála beszámolóját hoztuk Nektek, ahol mi is megtekintettük élőben a küzdelmeket.


Fight_Night_Hungary-Erdei_Zsolt-Rehak_Gyorgy


Kedden a Gracie Barra Pápa és Mihályfi Ákos szervezésében újra megrendezett "Live Train" rendezvényt harangoztuk be és ajánlottuk figyelmetekbe. Egy szakmai cikkel próbáltunk hozzájárulni a felkészülésetekhez, méghozzá Jim Wendler tanácsaival az MMA és grapplinget űzők számára.


Szerdán a Cseh Open magyar érdekeltségű eredményeivel foglalkoztunk, 4 érem termett a két magyar klubnak Prágában. Ha már a küszöbön közelgőben van a strandszezon, akkor a hasizom megerősítésére is fektetnünk kell egy kis hangsúlyt. Ez volt a délutáni cikkünk, majd következett állandó rovetunk, melyben fiatal tehetségeket mutatunk be, benne ezúttal Bélik Tímeával!


Bélik_Tímea_Kovács_Alexandra


Csütörtökön olvashattátok, hogy összeállt az Európa-bajnokságra induló judo válogatott kerete. Milánóban vett részt a Halker-Király Team a Pointfighting Cup-on, és 50 éremig meg sem álltak a csepeliek!


Pénteken Bedák Zsolt gondolatairól hoztunk egy cikket, melyben Zsolti a közelgő második világbajnoki címmérkőzése előtti időszakról és a felkészülésről mesél. Jó erőben érzi magát, és mindent megtesz majd a ringben Nonito Donaire ellen április 23-án! Egy másik rovatunkkal zártuk a napot, a Helyzetjelentés vendége most Erdős Attila volt.


Szombaton írtunk, hogy a Regym kipihenve a Fight Night Hungary 4 gálát már a MaXimus Cup 3 elnevezésű muaythai Openen méretteti meg magát Prágában. A "Légy a harcos" harmadik részét is megnézhettétek a nap zárásaként, mely újfent izgalmasra sikeredett. 100% muaythai!


Vasárnap az ökölvívásé volt a főszerep. A magyar válogatott tagjai Samsunban lépnek ringbe, hogy kiharcolják az olimpiai indulás jogát. A MaXimus Cup-ről is kaptunk eredményeket, a Regym csapatának első helyét Rehák Márk hozta. Kacsora Péter ezüst,Hagya Zsolt ezüst, Márton Zsolt Krisztián bronz éremmel tér haza. Vojvoda György a legjobb bírónak járó elismerést vehette át a szervezőktől. Gratulálunk!



https://www.instagram.com/p/BEA22l2Qd5w/?taken-by=ellenfelemhu
Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség