Heti összefoglaló (82.)

A héten is próbáltunk Titeket a legváltozatosabb témákkal kiszolgálni, a fő csapásvonal azonban egyértelműen a Samsunban zajló ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny volt. Ahol, mint tudjuk Harcsa Zoltán már kvótát szerzett. Nézzük sorban a hét további eseményeit. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfő már az említett kvalifikációs versennyel indult, a legjobb 16 köré került magyar bokszolókkal. Este a szintén fontos mérkőzést vívó Bereczki Dominikkal beszélgettünk, aki a WKN Interkontinentális Muay Thai bajnoki övéért szállt ringbe pénteken.


bereczki-dominik


Kedden ökölvívóink további menetelése nyitotta a napot, amit Juhász Sandy beszámolója követett a KRUSH gálájáról. Este sport coaching rovatunk volt soron, benne az általánosításról írt Bánóczi Péter.


Szerdán a Felix Promotion tegnapi gáláról cikkeztünk, melyből kiderült, hogy a főmérkőzés, a Bozai vs. Tóth visszavágó a megüresedett Magyar bajnoki címért zajlik majd a Millenárisban. Délután - portálunk korábbi riportalanya - Badr Hari körül felreppent hírrel jöttük, miszerint Rico Verhoeven kihívta őt. Hari természetesen elfogadta a kihívást. Várjuk a fejleményeket. A nap végén olvashattátok, hogy új helyszínen, a PRLMNT-ben kerül megrendezésre a következő Harcosok Klubja gála.


Csütörtökön újra a samsuni versennyel kezdtünk, ekkor már az elődöntőbe jutott magyar harcosok névsorával ismertettünk meg benneteket. A szakmai cikkek sem hiányozhattak a héten, így most a Technikák rovatunkból a dinamikus mozgás fejlesztéséhez hoztunk gyakorlatokat, Fekete Dániel segítségével.


Pénteken a már a mérlegelésen túleső Bereczki Dominikről olvashattatok ismét. Este hírd adtunk róla, hogy a Kovács Alexandra a ketrecben is bemutatkozik a hétvégén az amatőr MMA Magyar bajnokságon!


Kovacs_Alexandra_MTM


Szombaton beszámolhattunk Nektek róla, hogy korunk egyik legnagyobb legendája, Fedor Emelianenko júniusban a hírek szerint ismét ringbe lép, ezúttal orosz földön, Szentpéterváron. Az ellenfél kiléte még nem ismert. A szombat estéhez a Harcosok mozija rovatunk passzol az legjobban, benne most a Fekete öv című filmmel szolgáltunk Nektek.


Vasárnap a Felix Promotion gála eredményeivel kedveskedtünk az ebéd mellé. A Millenárison ismét döntetlennel végződött a Bozai vs. Tóth összecsapás!



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség