Légy a harcos 2 - Simon Marcus

Simon Marcus

Légy a harcos! A rövid kis doku-jellegű, egy-egy termet, harcost bemutató videók ezen részében a Buakaw termében keményen edző Simon Marcus látható!

A rosszfiú becenévre hallgató Marcust régi ismeretség, barátság fűzi Buakawhoz, akivel többször edzett már és mióta Buakawnak terme van, nem egy meccsére készült nála.


A felvétel az Artem Levin elleni harmadik találkozó előtt készült, ami azóta - a Glory 27-en - elég botrányosan, de lezajlott. Előző két meccsük körül is sok volt az ellentmondás, de a harmadik találka se segített. Az eredmény ismert, szóval nem lövünk le vele slusszpoént - Simon Marcus hazavitte az övet Torontóba, Kanadába.


A videó első részében Marcus Banchamek Gym-ben történő készüléséből láthatunk pár szép pillanatot. Az első részhez hasonlóan, szöveg itt se nagyon van - semmi üresjárat, csak kemény edzés!


A másodikban már megszólaltatták Marcust, aki az előző meccsekről, a tervekről, valamint sérüléseiről beszélt, de szó esett a GLORY szabályokhoz való alkalmazkodásáról is (hiszen klincset és könyököt nem használhatnak a GLORY ringjében).


A sorozat célja a készítők saját elmondása szerint is, hogy motiváljanak másokat az epizódokkal, ez pedig valószínűleg ezúttal is sikerült nekik!


Jó szórakozást hozzá!


https://www.youtube.com/watch?v=D7fcL4Itvjg?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0

https://www.youtube.com/watch?v=zb50EjocUGk?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0