Új helyszínen a Harcosok Klubja

Nem igazán lehet panaszra okunk a Harcosok Klubja Versenysorozattal kapcsolatban. Parázs, pörgős mérkőzésekből sosincs hiány, ha kinyit a klub, a következő gálán pedig egy különleges helyszín is megfejeli az élményt.

 harcosokklubja15

Eddig a Klub helyéül szolgáló aTerem Harcművészeti Központ új helyre költözik, így a Harcosok Klubjának is váltania kellett, a választás a Nyugati pályaudvarnál levő PRLMNT-re esett, ahol május 7-én csattannak el az első pofonok a ringben.


Az exkluzív helyszín tehát már adott egy jó küzdősport gálához, a többi már csak a főszereplőkön múlik majd, ami a neveket tekintve már most hatalmas várakozással tölt el minket. A főmérkőzést ugyanis Spéth Norbert és Görbics Gábor vívja majd! Ez a két név már külön-külön is garancia a kemény és színvonalas küzdelemre, de egymás elleni összecsapásuk nyugodtan állíthatjuk, hogy itthon az év meccsét is hozhatja!


Előttük láthatják még a nézők - az ugyancsak parázs összecsapásnak ígérkező - Bakacs Dezső és Fábián Kristóf párost. Bakacs az eredeti tervek szerint Anghel Cardos ellen szállt volna ringbe ezen az estén, de a román kézsérüléssel bajlódik. A cserét cseppet sem kell bánnunk, a tűzijáték így is garantált lesz a szorítóban.


Az összecsapásokból ezidáig „csupán” ez a két párosítás ismert, ettől függetlenül ne legyünk telhetetlenek. A versenyzők nevezését továbbra is várják a szervezők – érvényes sportorvosi igazolással – a muaythai@muaythai.hu címre. A nevezés ezúttal is ingyenes!


HK_22_plakat



Május 7-én tehát 22. alkalommal nyit ki a Harcosok Klubja, ahol a főmérkőzést Spéth Norbert és Görbics Gábor vívja majd. Találkozunk a Klubban!