Bor Barna motivált a harmadik Olimpiája előtt

Bor Barna harmadik Olimpiájára készül. A World Masters tornáról, és az ausztriai edzőtáborról is mesélt a Rio Klub stábjának.

[caption id="attachment_13283" align="aligncenter" width="504"]bor_barna fotó: Origo[/caption]

„Nemrég Mexikóban jártunk a mesterek tornáján, ahonnan értékes ötödik hellyel tértem haza, valamint véglegessé vált, hogy kijutottam a harmadik olimpiámra. A verseny után egy kicsit körbenéztünk a városban és megkóstoltuk a remek fűszeres ételeket, valamint felpróbáltunk pár sombrerót.


Mi voltunk a paksi mucsácsók. Nem volt idő a pihenésre, amint hazaértünk rá két napra már utaztunk is Ausztriába háromhetes edzőtáborba, a festői Raurisba, ahol folytatódott a felkészülés tovább, rengeteg túra, valamint erőnléti edzések kapták a hangsúlyt.


Fantasztikus ilyen csodálatos helyen készülni. Az uszoda is nyílt, így olyan, mintha a hegyek között úsznánk. Mondjuk a biciklizés a hegyekben az nem olyan vicces, amikor 12 kilométeren keresztül hegymenetet megyünk. Ott derül ki, hogy ki az igazán kitartó. De amikor lebicikliztük a hegyet, és fent vagy a csúcson, azt nem lehet leírni szavakkal. Az is egyfajta győzelem, de azért nem űzném ezt a sportot. Azt gondolom összességében jól haladunk a felkészülésben, valamint a gondolat, hogy ez már a harmadik olimpiám lesz, még motiváltabbá tesz.”


A nyári Olimpia előtti hátralevő időszakról, és feladatokról olvashattatok már cikket nálunk Csernoviczki Éváról és Ungvári Miklósról is, de Karakas Hedvig is megszólalt ebben a témában a Dinó Sporthíradó vendégeként. A linkekre kattintva elérhetitek újra a cikkeket!A hétvégén pedig Budapest Judo Grand Prix a Sportarénában!

bp_judo_gp_2016

/A rioklub.hu és a judoinfo.hu cikke bővítve/