Heti összefoglaló (102.)

Szép lassan minden küzdősportban beindul az őszi szezon. A klubokba visszataláltak a versenyzők, megkezdődött a felkészülés. Az első őszi rendezvény is lezajlott itthon, és küszöbön a TEK gála! Ne rohanjunk azért ennyi előre! Nézzük, hogy miről volt szó a héten portálunk hasábjain. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn beszámoltunk a junior kick-box Világbajnokság magyar eredményeiről. A mieink összesen 15 arany, 17 ezüst és 24 bronzéremmel térhettek haza Dublinból. Laszák Zoltánt szólaltattuk meg esti cikkünkben. Zoli is ringbe lép a Bellator Kickboxing budapesti gáláján, ráadásul a szervezet egyik bajnoki öve lesz a tét.


Kedden a felszerelés alapjairól írtunk. A kick-boxot és a muaythait tanulni kezdők számára próbáltunk segítséget nyújtani. A pulzusszam tréning kiválóan alkalmas az erőnlét hatékony fejlesztésére. Erről írt Nagy Tamás.


TrainingMask2_0


Szerdán a Felix Promotion várpalotai gálájáról cikkeztünk. Ütős párosításokat hozott össze ezúttal is Rácz Félix. A legendás mérkőzéseket bemutató rovatunkban ezen a héten a Wanderlei Silva vs. Kazushi Sakuraba csatát mutattuk be.


Csütörtökön a G4 Grapplin Liga 5. évadát harangoztuk be. Az Hatvanban rendezendő első fordulóra tegnaptól lehet nevezni. Ezt követően az októberi WMMAA Európa-bajnoksággal foglalkoztunk, ahol természetesen a magyar válogatott is ringbe lép majd. Ifj. Lévai Lászlóval készített interjúnkat olvashattátok a nap zárásaként.


levai-vs-baros


Pénteken mi is hírt adtunk róla, hogy Balzsay Károlyt nevezte ki a Magyar Ökölvívó Szövetség a válogatott élére. A héten kezdődött Paralimpiai játékok során 2 magyar judósért is szoríthatunk majd itthonról. Ez volt a délutáni témánk. Este a thaibox legendával, John Wayne Parr-ral készített exkluzív interjúnkat olvashattátok el újra. Parr ugyancsak azok közé tartozik, akik portálunknak adtak elsőként interjút Magyarországról!


Szombaton az esti Muaythai Mania 11. gálát ajánlottuk figyelmetekbe. Délután a még mindig aktív - és ezen a napon -  42 éves Mirko CroCop pályafutását tekintettük tá. Este egy motivációs jellegű mini-dokumentumfilmmel zártuk a napot. Yoann Kongoloval a főszerepben.


Vasárnap  írtuk, hogy Saenchai ismét Angliában száll kötelek közé, egy igazi parázs estnek ígérkező Anglia vs Thaiföld gála keretein belül!



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség