HK24 - Egy hónap múlva nyit a klub

Már csak kereken egy hónapot kell várni, és újra nyílik a Harcosok klubja!

HK-Harcosok-Klubja-vidakovics-patrik

Napra pontosan egy hónap múlva, október 22-én ismét összegyűlnek az ország legjobb harcosai! A program pedig ezúttal is ütősnek ígérkezik!


Bár még élénken él bennünk a TEK Gála és Laszák Zoltán hatalmas hétvégi győzelme, de nem árt azért már előre tekinteni. Nem maradunk sokáig izgalmas küzdősport gála nélkül. Október 22-én Harcosok Klubja 24. a BSK-ban!


Akiket biztosan láthatunk, az a Fighting Kempo harcosai közül - az este egyik főszereplőjét - Pokorni Ádámot, és a Kolozsvári Melindával összecsapó Szendrei Rebekát! Visszatér a klubba a román Anghel Cardos, aki ezúttal sem lesz irigylésre méltó helyzetben, ennek pedig Nardoletti Zoltán lesz az oka.


Pár hónapja láttuk, október 22-én pedig ismét ott lesz a ringben Bakacs Dezső is. Horváth László tanítványa Csillag Tamással vív egy Superfightot. Nnadi Kristóf ezúttal is nehéz ellenfelet kapott a szintén hosszú idő után a Harcosok Klubja ringjébe visszatérő Kozsák György személyében!


A főmérkőzés másik szereplője a nyári gálát Kálucz Martin ellen záró Polgár Ádám lesz. (Ha lemaradtál volna, akkor ITT olvashatsz róla bővebben.)



A főmérkőzések tervezett párosításai:

Pokorni Ádám vs. Polgár Ádám K-1 Superfight 86 kg


Nardelotti Zoltán vs. Anghel Cardos K-1 Superfight 77,5 kg


Bakacs Dezső vs. Csillag Tamás K-1 Superfight -73,5 kg


Nnadi Kristóf vs. Kozsák György K-1 Superfight +91 kg


Szendrei Rebeka vs. Kolozsvári Melinda K-1 Superfight -63 kg