Kickbox - mozgalmas őszi szezon

Kickbox! Beindul, sőt, egyből dübörgő fokozatba kapcsol az őszi versenyszezon!

kickbox


Alig tértünk magunkhoz szinte Laszák Zoltán nagyszerű győzelméből, melyet a SYMA csarnokban rendezett Bellator Kickboxing gálán aratott a szervezet váltósúlyú övéért, máris itt vannak a hazai kickbox versenyek, melyeken a light contact, kick light, de a low kick és k1 rajongói is megtalálhatják, amit keresnek!


Szeptember 24-én nem egy, nem kettő, de három verseny között kell dönteniük azoknak, akik közelebbről követik a sportágat ill. ezen válfajait. Elsőnek mindjárt itt van a Veterán-Master Class Magyar Bajnoki Döntő, melyet Nyergesújfalun rendeznek (ld. a térképet lentebb). Itt Light contact és kick lightban szállhatnak versenybe azok a min. 6. kyus övfokozattal rendelkező hölgyek és urak, akik 2016. október 22. előtt töltötték be a 41. életévüket.


Amit tudni kell még - a nevezési díj 1 kategóriában: 3.500,- Ft, 2 kategóriában: 6.000,- Ft. A tervezett menetidők: 2x2perc. A WAKO szabálykönyv szerint minden védőfelszerelés kötelező! További részletekről ITT olvashattok.



A másik kickbox rendezvény ezen a napon a 4Fight Kupa II. osztályú verseny – nyílt kick-box verseny. Az egyszerűség kedvéért a helyszín ebben az esetben is Nyergesújfalu. Nevezési díj 3000 Ft/fő, két szabályrendszerben történő indulás esetén 4000 Ft/ fő. Nevezési határidő: 2016. szeptember 21, szerda éjfélig! Menetidő: Cadet I 2×1,5 perc. Cadet 2 2×2 perc. Felnőtt 2×2 perc. További részletek ITT.


A harmadik pedig a K1-LK OB döntője, melyet Debrecenben rendeznek (ld. a térképet lentebb). A nevezési díj 3.500 Ft/fő, szabályrendszer: WAKO low-kick, K-1 szabályrendszerek. Mérlegelés: 08.00-10.00-ig, a helyszínen, 11-től pedig már kezdődik is a verseny! Itt azok a nők és férfiak indulhatnak, akik 1997. október 22. előtt születtek.


Az indulás itt az előző fordulók eredményeinek figyelembe vételével meghívás alapján történik és csak a szakági sportegyesületi tagkönyvbe bejegyzett, sportorvosi „versenyezhet” engedéllyel lehetséges, a megfelelő védőfelszerelés birtokában. Nevezési határidő: 2016. szeptember 22-ig! További részletekről ITT olvashattok!