Lengyelországban edzőtáborozott a Budapest Top Team

A nyári uborkaszezont a legtöbb csapat és szövetség igyekszik edzőtáborozással tölteni. Így tett a Budapest Top Team is, akik Lengyelországban jártak az elmúlt héten.

berkut_Foto

A Budapest Top Team – kiegészülve Tolnai Dáviddal és csapatának, az Idependent MMA-nak néhány tagjával – a lengyelországi Berkut Arrachion Olsztyn csapatánál járt egyhetes edzőtáborozása során.


A lengyel csapatban olyan neves harcosok pallérozódnak, mint a UFC-ből ismert Joanna Jędrzejczyk vagy a KSW aktuális középsúlyú bajnoka, Mamed Khalidov.


Peszlen Ferenccel a hazaérkezés után beszélgettünk. Az egyhetes közös gyakorlást nagyon pozitívan értékelte, több szempontból is. Egyrészt jó visszaigazolása volt annak, hogy az itthon megkezdett út jó irányba halad. Másrészt a versenyzőik számára is jó példa volt az, amit a kemény edzések során a kinti mentalitásból hazahozhattak.


Attól függetlenül, hogy számos bajnok edz egyszerre a csapattal, teljes mértékig egyenlő partnerként segítették egymást a gyakorlások során. A sportszerűség és az egymás iránti tisztelet maximális megadásával. Az ottani versenyzőkön hatalmas a megfelelési kényszer, az edzések során ennek megfelelően igyekeznek minden alkalommal a legtöbbet kihozni magukból.


bp_top_team_lengyel


Az egy hét alatt napi két edzéssel készültek a edzőtábor során, amibe sikerült azért egy-egy tengerparti gyakorlást is bezsúfolni, megbontva ezzel is a monotonitást.


Szükség is lesz a jó formára a Budapest Top Team csapatának. Az első komolyabb megmérettetés Etelaky Lajosra vár, aki Németországban vív majd egy címmérkőzést szeptember 11-én.