Nardelotti Zoltán - A legjobb eredmény

A Harcosok Klubja közönsége utoljára a HK19-en láthatta Nardelotti Zoltán versenyzőként való színre-lépését, azonban Októberben ismét csatába indul a HK ringjében a győri Unicentrál Bull's Kick-box & Thai-box SE kiválósága!

nardelotti-zoltan-ellenfelem

Sok minden történt mind csapata, mind Zoli háza táján - versenyek érték egymást, Zoli pedig több alkalommal felkészítő edzőként is tevékenykedett ezeken. De ne szaladjuk előre, halljuk saját szavaival mesélni a történtekről. Nardelotti Zoltán!


ellenfelem.hu: - Szia Zoli! Természetesen figyelemmel kísértünk az elmúlt időszakban is, így tudjuk pl., hogy március végén felkészítő edzőként voltál jelen a Combat-Sport (amatőr WOMAA K-1) Országos Bajnokságon, ahol a klubotokból négy ember is országos bajnok lett, valamint, hogy május végén a HK22-őn is részt vettél, ugyanilyen minőségedben. De mi minden történt még? Összefoglalnád kicsit?


Nardelotti Zoltán: - Igen, több versenyen is jelen voltam, mint felkészítő-segéd edző. Az idei érettségi, valamint egyetemi jelentkezés miatt nem tehettem meg, hogy mint versenyző vegyek részt a legtöbb megmérettetésen, de Csányi János mesterem lehetőséget adott arra, hogy felkészítő edzőként is támogathassam a csapatot.


Nagyon örültem ennek a lehetőségnek a személyes fejlődésem, a csapatom támogatása végett. Valamint ez nagy felelősséggel és bizalommal jár. Így látni a versenyeket jó lehetőség volt arra, hogy a másik oldalról is meg tudjam közelíteni a megmérettetéseket. Ezúton is szeretném megköszönni a Mesteremnek a lehetőséget és a bizalmat! Természetesen az edzések mindezek ellenére folytak és tudatosan készültünk az őszi szezonra!


e: - Ha már itt tartunk, mióta segítesz be felkészítő edzőként? Mik a tapasztalataid? Szeretsz edzősködni? Mik a céljaid ilyen téren?


NZ: - Idén kezdtem edzőként részt venni a versenyeken és meglehetősen élvezem, mert sokszor én üthetek be a srácokkal. Ez komoly feladat, mert ekkor történik a mentális és fizikai ráhangolódás közvetlenül a meccs előtt. Nagyobb eseményeknél pedig szükség van arra, hogy több ember koordinálja és segítse a csapatot, hiszen nem csak a versenyzőkre, de a meccs sorrendre, ellenfelekre és rengeteg más egyéb dologra is figyelni kell. Természetesen későbbiekben is szeretnék az edzés és a tanulás/ munka mellett edzősködéssel foglalkozni, hiszen ez a sport az életem.Nardelotti-Hurricane-2-ellenfelem


e: - Hamarosan ismét itt a Harcosok Klubja, a HK24 gála. Utoljára a HK19-en láthattunk kötelek közé lépni. Milyen érzésekkel térsz most vissza, hogy emlékszel a legutóbbi gálára, melyen versenyzőként vettél részt?


NZ: - Boldogan gondolok vissza rá és nagyon jól éreztem magamat a rendezvényen. A HK19 is jó hangulatban telt és nagyon jó meccseket láthattam, ugyan úgy, ahogyan a HK22-n is. A HK19-en kiválóan éreztem magam, hihetetlen jó érzés a kötelek közé lépni, pláne ha ilyen szuper a közönség. Ilyen mérkőzésekre és hangulatra számítok ismét, és bízom a legjobban, készülünk!


e: - Anghel Cardos mondhatni bejáratott név - ugyanazon az estén, a HK19-en léptél szorítóba, amikor Laszák Zoltán küzdött meg vele, de Benedek Zsolt is találkozott már vele korábban. Hogy érzed, mi a különbség, milyen nyitányt találtatok, amit ki tudsz majd használni? Mi a taktika?


NZ: - Igen, Anghelt láttam már élőben is harcolni. Nagyon tapasztalt ellenfél. Mérkőzött már neves gálákon, mint pl. a román Superkombaton és nem is akárhogy, hiszen nyerni is tudott. Mindig tisztelem az ellenfelem és ez most sincs másképp. Csányi János mesterem, a csapatom is, és természetesen én is tudom, hogy mindent meg kell tennem, hogy megtaláljam a rést a pajzsán, de tudom, hogy fordítva is erre fognak törekedni.


e: - Mik a tervek az év hátralévő részére? Láthatunk még idén itthon a kötelek között vagy mellett a HK24 gála után is, felkészítő edzőként?


NZ: - Vannak terveink amatőr és profi vonalon is. Cél mindig ugyan az: a legjobb eredményt elhozni a legtöbb helyről, kiváló ellenfeleket legyőzve. Készen állunk a kihívásokra és folyamatosan építkezünk, készülünk a közelgő megmérettetésekre!


Köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk mind Cardos, mind a továbbiak tekintetében, legyen szó küzdelemről vagy edzői munkáról!