Ütközet után - Laszák Zoltán

Laszák Zoltán a Bellator Kickboxing váltósúlyú világbajnoka! Exkluzív interjú!

laszak_zoltan_bellatorellenfelem.hu: - Szia Zoli! Először is gratulálunk a hatalmas meccshez! Az előzetes beszélgetésünk alapján úgy tűnt, kicsit másfajta taktika mellett döntöttél végül. Történt valami menet közben?


Laszák Zoltán: - Köszönöm. Igen, az elején valamikor elkaptam egy találattal és megmondom őszintén, ettől vérszemet kaptam. Ennek egy kicsit bevállalósabb bunyó lett az eredménye.


e: - Hogy érzed, összességében azért inkább sikerült tartani azt, amit elterveztetek?


LZ: - Igen, abszolút. Bár - ahogy mondtam is - jobban beleálltam, többször is belementem az adok-kapokba, de a taktikát sikerült tartani és ezek az adok-kapok helyzetek is nagyon jól jöttek ki.


e: - Milyen volt belülről a mérkőzés? Mire emlékszel?


laszak_zoltan-bellator-karim-ghajji-1_2016LZ: - Nagyon élveztem. Végig éreztem, hogy nyerni fogok. A vége pedig, amikor a derekamra került az öv, egyszerűen leírhatatlan. Közhely, de tényleg nincsenek rá szavak. Mind mesterem, Gnyálin István, mind csapattársaim Wágner Vivien és Elszaszer Dávid számára nagyon érzelmes pillanat volt. De biztos vagyok benne, hogy mindenki számára egyaránt, aki közelebbről ismer. A hosszú évek kemény munkáját sikerült most megkoronázni. A mestererem, Dávid és Vivi mellett nagyon köszönöm annak a rengeteg embernek aki szurkolt nekem, szorított értem! A családomnak, a csapattársaknak, tanítványoknak, barátoknak, és végül de nem utolsó sorban a páromnak!


e: - Mi a következő lépés Laszák Zoltán számára? Beszéltél a Bellator vezetőségével?


LZ: - Nagyon tetszett nekik a meccs, a teljesítményem, de konkrétumok nem hangzottak el, így most nem tudok pontosat mondani nektek.


laszak_zoltan_bellator6


e: - Történt valami sérülés, ami komolyabb figyelmet igényel?


LZ: - Szerencsére nem. Bár kicsit késő éjszakáig kórházaztunk, a szemöldökömön pár öltéssel megúsztam. A bordáim fájnak kicsit, a combomon szépek a minták, szóval mondhatni, hogy a szokásos. Idővel kipihenem.


Köszönjük az interjút és hogy időt szakítottál ránk egy ekkora meccs és a rá következő fáradalmak után! Mielőbbi gyógyulást kívánunk és reméljük mihamarabb ismét a kötelek között láthatunk majd!


laszak_zoltan_bellator4


/fotók: Szigetszentmiklós-Tököl SE oldala/