WMMAA MMA EB - Közeleg a nagy nap!

WMMAA MMA EB! Nincs már messze az időpont, amikor hazánk válogatottja nekivág a szentpétervári megmérettetésnek!

WMMAA MMA EB


2016. október 20-án és 21-én rendezik Szentpéterváron az idei WMMAA MMA EB -t. Az eseményen hazánk legjobbjai is ott lesznek!


Sokáig úgy tűnt, az eredeti tervekkel ellentétben Grúzia lesz a házigazdája az MMA Világszövetség (WMMAA) idei kontinenstornájának, de végül nem módosult a helyszín. Így Oroszországban, azon belül is Szentpéterváron bonyolítják le az idei Európa-bajnokságot október utolsó előtti hétvégéjén. A helyi jégpalota látja majd vendégül a földrész legkiválóbb vegyes harcművészeit, hogy eldöntsék a bajnoki címek sorsát.


Hazánkat a WMMAA Hungary nemzeti válogatottja képviseli a viadalon. Az MMA Világszövetség által idén rendezett kvalifikációs tornák legjobbjai jó eséllyel bekerülnek majd a válogatottba, - hiszen a válogató tornák során közzétett információk alapján a selejtezők összeredményei határozzák meg a névsort - de azt, hogy pontosan kik és mely súlycsoportokban vehetnek részt az eseményen, később közli a WMMAA hivatalos magyarországi képviselete.


A WMMAA Amatőr MMA Magyar Bajnokság 1. fordulójában kiemelkedett a Kombat Kempo Karate BVSC-s Okos Péter Pál győzelme, aki a 84 kg-os kategória döntőjében a szegedi SZTE EHÖK-ös Zsótér Csaba ellen tudott nyerni. De emlékezetes volt a 70,3 kg-os súlycsoportban, a Bozsányi Andor (Idei Fight Team) felett második menetben technikai KO győzelmet arató Etelaky Lajos (Budapest Top Team) is. Rajtuk kívül Molnár Benjámin (Budapest Top Team) és Turai Zoltán (Pitbull Team Soroksár) karját is a magasba emelték Cegléden.


A WMMAA Amatőr MMA Magyar Bajnokság 2. fordulójának eredményei:


Csapó Gábor (SZTE EHÖK SE) - Hári Botond (East Warriors MMA GYM)
Ármán Gergely (SZTE EHÖK SE) - Horváth Gergely (Kecel)
Csibi Gergely (Halmi Vale Tudo Team) - Micura Róbert (Pitbull Team Soroksár SE)
Vincze Krisztián (East Warriors MMA GYM) - Hankó János (Csepeli Pitbullok)
Hári Hunor (East Warriors MMA GYM) - Laukó Mátyás (Gyula)
Kiss László (Csepeli Pitbullok) - Horváth Bence (SZTE EHÖK SE)
Kristóf Bálint (East Warriors MMA GYM) - Kelemen Zsolt (Militans)
Székács Ádám (SZTE EHÖK SE) - Sarayut Sornchai (Militans)
Hocz Csaba (East Warriors MMA GYM) - Besztercei Rajmund (Ózd)
(vastagon szedve a győztesek nevei)


Mint ismert, a legutóbbi, bakui Európa-bajnokságon szerezte országunk első érmét az MMA Világszövetség égisze alatt. Akkor Szombat Patrik bronzérmes lett. Reméljük most is éremmel tér majd haza válogatottunk!