Faith Fight Championship - Habash vs Faroyan

Faith Fight Championship! Habash Antoine ma Kínában meccselt! Aki még nem látta, alábbiakban megtekintheti a teljes mérkőzést!

Faith Fight Championship Habash Antoine lead


Anélkül, hogy lelőnénk azoknak, akik nem látták, elöljáróban annyit mindenképp hozzá kell tennünk, hogy az orosz színekben versenyző Zurab Faroyan nagyon piszkos bunyót hozott, sokkal többször is meginthették volna, levonhattak volna tőle a meccs során. Számtalanszor ütött tarkóra, kapaszkodott össze Antoine-val, egyszer pedig még egy mélyre becsúszó találat után sem állt meg.


Sajnos Antoine-tól lábfogásért és a megengedettnél több térdrúgásért is levontak pontot. Összesen két pont ment el így. Rehák György szerint ezeket nem lett volna szabad odaadni az ellenfélnek.


Rehák György mester meglátásai a meccs kapcsán:


"Antoine sajnos nem tudta a stratégiáját ráerőltetni Faroyanra. A második menet nagyon jól ment, ki is üthette volna az oroszt, de az kipihente magát a harmadikra. Nem ez volt a legjobb meccs, többet vártam Antoine-tól, ahogy ő is magától, de dolgozunk a javításon. Van ilyen. Sorozatban három győzelem után most nem sikerült. Ettől Antoine még mindig az egyik legjobb harcos a világon ebben a súlycsoportban."


Ez volt meccsük a Faith Fight Championship gálán.


https://vimeo.com/189438656

/A videót köszönjük Jo Skrzydel barátunknak!/