Harcosok Klubja 24. – Telt ház a BSK-ban

Szombaton újra megtöltötte a BSK Crossfight termét a Harcosok Klubja Versenysorozat. A 24. gála is hozott néhány rendkívül izgalmas csatát!

hk24_pokorni_vs_polgar

A várakozásoknak megfelelően hatalmas érdeklődés övezte a Harcosok Klubja 24. gálát szombaton a BSK Crossfight termében. Az küzdősport iránt rajongók már délután fél 3-tól megtekinthették az első pofonokat. Ekkor kezdődtek a felvezető mérkőzések. Az előzetes információk szerint több, mint 80 harcos jelentkezett a versenyre, így nehéz is lenne az összes mérkőzéssel egyenként foglalkozni. Térjünk rá a gála főmérkőzéseire!


Molnár Károly és Góman Renátó összecsapását utóbbi nyerte pontozással. Nnadi Kristóf az egyike azoknak, aki a legtöbb Harcosok Klubja gálán ringbe lépett. Ellenfele ezen a szombaton a kisebb szünet után visszatérő Kozsák György volt. Egy hatalmas extra menettel megtoldott mérkőzésen Nnadi Kristóf újabb győzelemmel gyarapította mérlegét.


A hölgyek sem maradhatnak ki. A Fighting Kempo versenyzője, Szendrei Rebeka Kolozsváry Melinda ellen lépett szorítóba. Az amazonok ütközetét végül Pokorni Gábor tanítványa nyerte. A pécsi Bakacs Dezső is jó napot fogott ki, neki Csillag Tamással kellett összemérni a tudását. Bakacs szintén pontozással hozta a mérkőzést egy rendkívül parázs meccsen!


Azt este egyik legjobban várt ütközetén Nardelotti Zoltán csapott össze Anghel Cardossal. Kemény mérkőzésen egyhangú pontozással Zoli legyőzte román ellenfelét.


https://youtu.be/sRvZy86ZyBw

És elérkeztünk a főmérkőzéshez. Polgár Ádám és Pokorni Ádám kapta a főszerepet a Harcosok Klubja 24. gálán. És a két harcos meg is szolgálta ezt. Polgár Ádám legutóbb Kálucz Martint győzte le, míg Pokorni Ádám "behúzta" Vidákovics Patrik skalpját. Ennek tükrében – és a két harcost ismerve – borítékolható volt a parázs csata. A közönséget maximálisan kiszolgálva, pörgős ütközetben végül egyhangú pontozással Polgár Ádám keze lendült a magasba. Pokorni Ádám is megérdemel azonban minden dicséretet! Színvonalas mérkőzés volt!


https://youtu.be/YW7M7tln9zI

Az egész gálára jellemző volt a remek hangulat, amihez jócskán hozzájárultak a harcosok ringben mutatott teljesítményei! A Harcosok Klubja névhez méltóan és a megszokott színvonalban telt a szombat este. A többi mérkőzésért csak ajánlani tudjuk, hogy látogassátok meg a Harcosok Klubja Facebook oldalát! Nem bánjátok meg!


Folytatás decemberben!