Harcosok mozija - Jackie Chan: Skiptrace

Harcosok mozija! Egész héten edzettél, esetleg egy versenyen is túl vagy? Lefáradtál és inkább csak kikapcsolódnál, átengedve a terepet másoknak a pofonok kiosztása terén? Rovatunk pontosan ebben próbál segíteni nektek!


jackie chan - harcosok mozija - skiptrace


Sorozatunk célja, hogy az igazán fanatikus rajongóknak, sportolóknak kikapcsolódásuk során se kelljen nagyon eltávolodnia a bunyótól. Ez a harcosok mozija! Legyen szó sportpszichológiáról, jógáról vagy egyéb, szakértelmet igénylő területről, szeretünk hozzáértő, szakavatott emberek segítségét kérni. Pontosan ezért,  sorozatunkkal a Keleti Szél, Magyarország legrégebb óta működő ázsiai filmekkel foglalkozó oldala nyújt nekünk exkluzív segítséget!



A filmről

A Skiptrace igazi kikapcsolódás a Die Hard 2 és a Cliffhanger rendezőjétől, Jackie Chan, a Jackass-ből ismert Johnny Knoxville és Eve Torres főszereplésével. A filmet Kínában júliusban mutatták be, és bár azóta sok más országban is megjelent, hazai bemutatóról még nem nagyon tudni. Mindenesetre igen valószínű, hogy online megtalálni itt-ott...


A Skiptrace egy igazi, klasszikusnak mondható, vérbeli Jackie Chan-film, a 'Csúcsformában' filmek szellemében. Humoros, látványos akciók, valódi dráma, fordulat, izgalom, érdekes tájak, karakterek. Persze, annyira nem kell komolyan se venni a dolgot, de azért üdítő szórakozást nyújthat.


Jackie egy hongkongi detektívet alakít, aki a partnerét meggyilkoló bűnbanda titokzatos főnökére vadászik már egy évtizede. Egykori partnere lányát is ő nevelte fel. Miután a lány bajba kerül a már említett bűnbanda egyik kaszinójában, egy amerikai svindlert (Johnny Knoxville) kell megtalálnia. Persze a fordulatok, csavarok itt még nem érnek véget! Ezekről bővebben a Keleti Szél filmről írt cikkében olvashattok ITT. Röviden és tömören: vicces verekedések és sok akciójelenet van, szórakoztató film, ha nem tesszük túl magasra a lécet.


https://youtu.be/kkkOCtOrAcA