Hétvégén itt a Salgó Fight Night 7!

Most szombaton, tehát október 9-én itt a VII. Salgó Fight Night K1 és Muay thai gála! Komoly párosítások, igazi tűzijátéknak ígérkező meccsek!
Salgó Fight Night 7 lead

A küzdősportok rajongói számára megszokottan mozgalmas hónapokat élünk az év ezen szakaszában. A nívós hazai és nemzetközi meccsek sorában az egyik a most hétvégén megrendezésre kerülő SFN 7, azaz a Salgó Fight Night 7 is.


A párosítások szinte garanciát jelentenek a hatalmas csatákra nézve és biztosan nem egy meccs fog majd idő előtt véget érni. Szabó Tibor (Salgó Fight SE) ellenfele egy "sötét ló" lesz, ugyanis a budapesti Militans MMA klub harcosáról, Németh Attiláról csak annyit tudnak, hogy nagy harcos hírében áll. Rácz Ádám (Salgó Fight SE) kikerült a junior korból, és  felnőttként élete első profi mérkőzését fogja vívni. Nem is akárki üdvözli majd, hiszen a tarjániak számára jól ismert egri Tresó Roland fogadja őt, aki maga is évek óta rendszeres fellépő a SFN-en.


Szabó Gergő ellenfele, Papp Zoltán korábban szerzett már kick-box magyar bajnoki címet, rutinosabb mint a tarjáni, de Kövesi úgy érzi sikerült jól felkészülni ellene. Nem múlhat el az este egy reváns meccs nélkül - a szentendrei Szabó András ismét kötelek közé száll Laska Tamás ellen, aki csapatával, a Militans Gym-mel együtt biztosan elégtételt akar venni.


A főmérkőzést a többször emlegetett és ismert Gaál Ádám vívja a miskolci Szakolczai Martin ellen. A miskolci hatalmas reménység, többek között idén februárban például magyar bajnok lett középsúlyban, amikor is -71kg-ban megtörte Fábián Kristóf sorozatát ebben a súlyban és kategóriában. Ők egy 5x3 percre kiírt, full muay thai mérkőzést fognak vívni, amiben viszont Ádámnak, a három évnyi thaiföldi versenyzése alatt nagyobb rutinja lett. Igazi taktikai és technikai csata lesz, mivel vélhetően az erőnléte mindkét harcosnak kiváló.


Ádám legutóbb a Muaythai Mania 11-en vívott főmérkőzést és Kövesi elmondása szerint visszatérőben van a formája. Martin a válogatottal készült sokat, viszont sohasem bunyózott még 5 menetet, úgyhogy kemény csatával lehet számolni itt is!


Októbert 29-én irány a salgótarjáni Városi Sportcsarnok! Kezdés 12:00 (IFMA Amatőr Muay thai), profi gála 18:00-tól



A párosítások:

1. Fehér Balázs (Thai Box Akadémia SE Budapest) vs Hegedűs Márk (Szentendre VSE)
2. Rácz Ádám (Salgó Fight SE) vs Tresó Roland (Thai Works Team Eger)
3. Laska Tamás (Militans MMA Gym Budapest) vs Szabó András (Szentendre VSE)
4. Szabó Gergő (Salgó Fight SE) vs Papp Zoltán (Respect Muay Thai Gym Szentendre)
5. Kertész Máté (Twins Gym Budapest) vs Münczberg Gergő (Zen Mushin Do SE Pásztó)
6. Szabó Tibor (Salgó Fight SE) vs Németh Attila (Militans MMA Gym)
7. Gaál Ádám (Salgó Fight SE) vs Szakolczai Martin (Vita Gym Miskolc)


salgo-fight-night-7-fight-card


Save

Save