Októberben újra Fighting Fit Challenge

Nincs pihenő, nincs megállás - hirdeti a szlogen a Fighting Fit Challenge honlapján. Hol miről is van szó, az most a cikkből kiderül!

fighting-fit-challange-open-cup_borito

Fighting Fit Challenge Open Cup néven rendeznek versenyt október 29-én, szombaton a budapesti aTerem-ben. Ami a sorozat második rendezvénye lesz.  



Mi is a Fighting Fit Challenge Open Cup?

"A versenyzők nem tudják egymás korábbi meccseit elemezni, hiszen a helyszínen sorsolják össze a párokat. A megszokottól eltérően egyetlen 90 másodperces menet alatt kell felülkerekedni az ellenfélen: nincs második menet, nincs második esély. Nincs pihenőidő. A harcosok a szokásosnál is fokozottabb pszichikai és fizikai állapotban érkeznek a ringbe, mert minden mérkőzés előtt egy akadálypályát kell teljesíteniük – természetesen időre


Közvetlenül ezután kezdődik csak a küzdelem. Egyedül kell felvenni a kesztyűt. Nincs edző, aki észrevételeivel segíthetné a küzdőfeleket. Egymaga van a ringben, csak ő és az ellenfél. A szabályrendszereket úgy alakították ki, hogy a lehető legjobban hasonlítson az utcai küzdelemhez, a lehető legkisebb mértékben korlátozza a résztvevőket, a biztonságuk szem előtt tartásával. Ahogy az utcán, itt is csak az első helyen végzettet díjazzák.


Az induló két kategória közül választhat: vagy csak állóküzdelemben (Street Boxing) nevez, vagy a földharc elemeit is használja (Street Fight)." - áll a versenysorozat hivatalos honlapján.



Tehát az akadálypálya leküzdése után a ringben dől el, hogy ki a jobb!


A szombati rendezvényre nem csak a versenyzőket várják a szervezők, a nézők számára is legalább olyan izgalmasak lehetnek a küzdelmek. A verseny 10 órától rajtol majd el! Ha tehetitek, akkor szurkoljatok élőben az aTeremben! 


fighting-fit-challange-open-cup_plakat