W5 Prága - Közel a nagy nap

Holnap után itt a W5 Prága, azaz a "Legends in Prague" show, ahol Vidákovics Patrik is kötelek közé lép majd! Nagy durranás lesz!

W5 Prága Vidákovics Patrik lead


A W5 mindent belead a Legends in Prague gálába, ami érthető, hiszen igen nagy volumenő show-ról van szó, melyen a térségben és bizonyos esetekben nemzetközileg is komoly nevek tűnnek majd fel!


Vidákovics Patrik olyan nevek mellett lesz látható ezen az estén, mint Dzevad Poturak, Freddy Kemayo, Erkan Varol, Ondrej Hutnik, Catalin Morosanu, Cosmo Alexandre, Andrei Stoica, Nikola Cimesa vagy Darryl Sichiman. Sérülés miatt Patrik ellenfele nem Matej Penaz lesz, hanem Andrei Stocia! Nagy kihívás, de nagy lehetőség is ez egyben!


Az október 8.-ai gálán az O2 Arénában a sport rajongói hat superfightot, három címmeccset láthatnak majd. A W5 71kg-os európai bajnoki övéért az orosz Vladislav Tuinov a mindig veszélyes török Erkan Varollal ütközik meg.


https://www.youtube.com/watch?v=mLfwbPPnUmk

A 77kg-os cím sorsa a W5 közönsége által már ismert szlovák Vlado Moravcik és az orosz Alim Nabiev között fog eldőlni. A 75kg-os címért már kicsit jobban meg kell dolgozni, hiszen erről egy négy fős torna keretében döntenek a W5 gáláján. A kétszeres W5 bajnok holland Darryl Sichtman és Cosmo Alexandre az elődöntő keretében találkoznak majd!


Hajrá Patrik!


A hivatalos (nem ingyenes) stream linkje ITT érhető el.


A teljes fight card:


W5 Prága fight card