Ez volt a GLORY 35 Nizza

GLORY 35! óriási kiütések, hatalmas technikai csaták, nehézsúlyú torna és egyéb nyalánkságok! Ez volt a GLORY legutóbbi gálája!

GLORY 35


A GLORY ezúttal a GLORY 35 gálával a gyönyörű tengerpart mellől, Nizzából jelentkezett, mely Franciaország ötödik legnagyobb városa, valamint itt található Franciaország harmadik legnagyobb repülőtere is.


Jól is jött ez a reptér, hiszen a pofonok csak úgy szálltak minden irányba! Artem Vakhitov ismét megmutatta, miért ő súlykategóriája legjobbja, Zack Mwekassa egy elképesztően összeszedett formát hozott, Mladen Brestovac egy óriási kiütést produkált, Benjamin Adegbuyi és Hesdy Gerges pedig egy nagyon technikás nehézsúlyú meccset hozott.


https://youtu.be/lWPBroiwYUc

Hol is kezdjük? Maradjunk tán Mwekassa-nál, aki tényleg mindent megpróbált Vakhitov ellen és talán még el is vitt egy menetet, de kevésnek bizonyult végül. Mióta Nick Hemmerséknél edz, Mwekassa mindenesetre sokkal jobban néz ki, mint valaha - kezei veszélyesebbek, nagyon jól vegyíti és váltja az ütő- és rúgó-technikákat. Érthető okokból tehát, hogy nagyon hollandos a stílus!


https://youtu.be/uUIMnAv74JU

Mladen Brestovac, korábban az FFC nehézsúlyú sztárja és Adegbuyi meccsén még a harmadik menet is elképesztőre sikerült. Maga a tempó is hihetetlen volt - mindketten meccseltek már az este, de nem lassítottak. Ha nem is hatalmas különbséggel, de Adegbuy vitte végül a meccset, valószínűleg a rengeteg rúgás miatt, melyet Brestovac lábainak különböző pontjain helyezett el.


Pavel Zhuravlev életveszélyes. Zinedine Hameur-Lainnak esélye sem volt. Nem nagyon lehet tovább ragozni a dolgot. Petpanomrung Kiatmookao rúgásai Stanislav Renita ellen nekünk fájtak. Kiatmookaot látva még mindig fáj az oldalunk.


https://youtu.be/26OREH5Fzpc

Az eredmények:


Félnehézsúlyú címmeccs


Artem Vakhitov TKO győzelmet aratott Zack Mwekassa felett, ezzel egyesítette a Mwekassanál levő átmeneti világbajnoki és a világbajnoki öveket


Nehézsúlyú torna fináléja


Benjamin Adegbuyi egyhangú pontozással legyőzte Mladen Brestovacot


Co-Main avagy társ-főmeccs:


Pavel Zhuravlev az első menetben TKO győzelmet aratott Zinedine Hameur-Lain felett


Nehézsúlyú torna elődöntők


Mladen Brestovac az első menetben kiütötte Jahfarr Wilnist
Benjamin Adegbuyi egyhangú pontozással legyőzte Hesdy Gerges-t


GLORY 35 Superfightok


Nicolas Wamba egyhangú pontozással legyőzte Nordine Mahieddine-t
Karim Benmansour megosztott pontozással legyőzte Eyevan Danenberg-et
Amel Dehby egyhangú pontozással legyőzte Jiwaen Lee by unanimous decision
Christian Baya többségi pontozással legyőzte Josh Jauncey
Petpanomrung Kiatmookao egyhangú pontozással legyőzte Stanislav Renita-t
Cedric Castagna egyhangú pontozással legyőzte Vang Moua-t