Global Grappling Gyakorló verseny Kecelen

Gyakorló versenyt rendez a hétvégén Kecelen a Global Grappling csapata.

globalg_kesztyuskuzdelem

Akik rendszeresen járnak Global Grappling versenyekre, azok tudják, hogy - egy kiváló kezdeményezésnek köszönhetően- Gyakorló verseny keretében több alkalommal is lehetőség nyílik versenykörülmények közt gyakorolni. A következő ilyen rendezvény Kecelen lesz a hétvégén.


Lehetőségi nyílik majd szombaton a jól ismert Gi, NoGi versenyszámok mellett Kesztyűs Küzdelemben is próbára tenni a versenyzőknek aktuális formájukat. Illetve egy új versenyszám is bemutatkozik!


"A következő, hatodik évad újdonsága lesz 2017 őszétől az Expert kategóriák bevezetése. Az Expert (szakértői) kategóriák közvetlen kapcsolódást jelentenek más szabályrendszerek felé. A Global Grappling kiválóan alkalmas a különböző küzdősportok, harcművészetek integrálására. Ugyanígy remekül felkészít más szabályrendszerekre. Ezt a felkészülést segítik az Expert kategóriák. A Gi Grappling Expert kategória közvetlen kapcsolódást jelent a Brazil Jiu Jitsu irányába, a NoGi Grappling Expert kategória az UWW Grappling felé, a Combat Grappling Expert kategória az MMA irányába, a Kesztyűs Küzdelem Expert kategória pedig a K-1 jellegű küzdelem irányába. Az Expert kategóriák kidolgozása az ötödik évad Gyakorló Versenyein történik. Ennek első lépése a XX. Gyakorló Verseny, itt mutatkozik be a Kesztyűs Küzdelem Expert kategória." - áll a Global Grappling honlapján.


A verseny helyszíne Kecelen a Művelődési Ház (Kecel, Szabadság tér 17.) termében lesz, a házigazda pedig a Vancsik Nándor vezette Bács-Team lesz! A regisztrációs díj 1000 forint lesz. A kezdés pedig 9 órakor várható!  


Sérülésmentes felkészülést kívánunk!