IMMAF EB - Győzelem a nyitónapon!

Hat magyar versenyző vesz részt a Prágában zajló IMMAF Európa-bajnokság. Tegnap a nyitónapon már be is mutatkozott a magyar csapat.

immaf_eb_lead

Hétfőn érkeztek meg versenyzőink és kísérőik Prágába, ahol a regisztráció és a mérlegelés után este a sorsolások is lezajlottak. Ahol az is kiderült, hogy a mieink közül Cziffra Attila kezdi meg elsőként a szereplést.


Attila az izlandi Birgir Tomasson-t kapta ellenfélül az első körben, akit sikerült is a nyitómenetben technikai KO-val felülmúlnia, így biztosította helyét a következő versenynapra!


"Első magyarként kicsit furcsa volt a bemutatkozás. A többiek mind előnyerők voltak, volt rajtam egy kis nyomás emiatt. A mérkőzésen próbáltam elmozogni és védekezni, aztán az egyik körívesem fejre betalált. Attól megingott, és rárohantam, majd ütöttem ameddig a bíró le nem állított." - foglalta össze Cziffra Attila az első nap eseményeit.


cziffra_immaf_eb_elso


Versenyzőink közül a keddi napon csupán Attiláért szoríthattunk, de szerdán már Lévai László és Novotny Bence és Böröcz Balázs is csatlakozik hozzá. Laci az azeri Tural Azayev-vel, míg Bence az olasz Paolo Anastasi-val, Balázs pedig az ukrán Vitali Shostak-kal csap össze ma. Cziffra Attilára a második körben a bulgár Nikolay Nikolov-ot kapta.



Bízzunk a hasonlóan sikeres folytatásban! Szurkoljunk a srácokért itthonról is!